Opaliet bolpendel -synth-
search
  • Opaliet bolpendel -synth-
  • Opaliet bolpendel -synth-
  • Opaliet bolpendel -synth-
  • Opaliet bolpendel -synth-

Opaliet bolpendel (synth)

€ 10,00
Inclusief belasting

Bolpendel van Opaliet, de pendel is 2 cm breed, inclusief ketting 20 cm lang. Opaliet is synthetisch. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De bolpendel Opaliet kopen 

Pendel van Opaliet met zilverkleurige details. De pendel is gemaakt in China. Deze pendel is 3x2 cm, hij wordt inclusief kettinkje geleverd, de totale lengte is dan 20 cm. LET OP, Opaliet is een synthetische steen.

De werking van de Opaliet pendel

De werking van een pendel gemaakt van Opaliet kan variëren afhankelijk van de persoon die het gebruikt en de intentie waarmee het wordt gebruikt. Opaliet heeft een kalmerende energie die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het bevordert innerlijke rust en vrede, waardoor de geest helder en kalm blijft. Deze steen kan helpen bij het herstellen van emotioneel evenwicht en het stabiliseren van stemmingswisselingen. Het moedigt zelfacceptatie en liefde aan, waardoor negatieve emoties worden vervangen door positieve gevoelens. Opaliet wordt soms gebruikt om de communicatievaardigheden te verbeteren, zowel verbale als non-verbale communicatie. Het kan helpen bij het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en respectvolle manier.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts pendel perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en zelfacceptatie die de Opaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Opaliet pendel dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Hoe gebruik je een pendel:

Het gebruik van een pendel is een eeuwenoude praktijk die wordt toegepast voor verschillende doeleinden, zoals het verkrijgen van inzicht, het nemen van beslissingen en het opsporen van energieën. Hier is een uitleg over hoe je een pendel kunt gebruiken:

- Kies jouw pendel: Begin met het kiezen van een pendel die resoneert met jouw energie en intentie. Pendels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals kristal, hout of metaal. Kies een pendel die je aanspreekt en waar je een sterke verbinding mee voelt.

- Reinig de pendel: Voordat je de pendel gebruikt, is het belangrijk om hem te reinigen om eventuele slechte energieën te verwijderen en de pendel te zuiveren. Dit kan worden gedaan door hem onder stromend water te houden, hem te omringen met salie rook, of hem bloot te stellen aan zonlicht of maanlicht.

- Stel je vraag: Voordat je begint met pendelen, formuleer je een duidelijke vraag waar je antwoord op wilt krijgen. Zorg ervoor dat de vraag specifiek en eenduidig is, zodat de pendel je een duidelijk antwoord kan geven.

- Zet je intentie: Neem een comfortabele zithouding aan en centreer jezelf. Stel je intentie in om de pendel te gebruiken voor het verkrijgen van heldere en waarheidsgetrouwe antwoorden.

- Houd de pendel vast: Neem de pendel tussen duim en wijsvinger vast, zodat hij vrij kan bewegen. Laat de pendel rustig en stil hangen, zonder hem te laten bewegen.

- Stel de vraag: Stel de vraag hardop of in gedachten terwijl je de pendel vasthoudt. Concentreer je op de vraag en blijf rustig en ontspannen.

- Interpreteer de beweging: De pendel zal beginnen te bewegen in reactie op de energieën van de vraag. De beweging kan verschillende vormen aannemen, zoals heen en weer, cirkelvormig of elliptisch. Leer de bewegingen van jouw pendel interpreteren en begrijpen wat ze betekenen in relatie tot je vraag.

- Dankbaarheid: Bedank de pendel voor het geven van antwoorden en sluit de pendelsessie af. Reinig indien nodig opnieuw de pendel om eventuele opgebouwde energieën te verwijderen.

Het is belangrijk om te oefenen en geduldig te zijn bij het gebruik van een pendel, aangezien het een vaardigheid is die tijd en toewijding vergt om te ontwikkelen. Wees open voor de antwoorden die je ontvangt en vertrouw op je intuïtie bij het interpreteren van de signalen van de pendel.

2386
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Opaliet
Gewicht
0
010
Kleur
Wit
Herkomst
China
Omschrijving
Bolpendel van Opaliet
de pendel is 2 cm breed
inclusief ketting 20 cm lang.