Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol
search
  • Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol
  • Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol
  • Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol
  • Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol
  • Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol

Tijgeroog oorbellen Star&Moon bol

€ 9,50
Inclusief belasting

Mooie goudkleurige oorbellen, met hangers in de vorm van een ster en maan en Tijgeroog bol. De oorbellen zijn 5,5 cm lang en wegen 6,31 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De starmoon tijgeroog bol oorbellen kopen
Deze oorbellen passen goed bij onze Tijgeroog armbanden en kettingen. De lengte van de oorbellen is 5,5 cm. Ze zijn gemaakt van koper en nikkelvrij. De oorbellen zijn speels afgewerkt met een halve maan en ster hanger, met daaronder een Tijgeroog bol.

 

De werking van de Tijgeroog oorbellen
Tijgeroog is een beschermende en inzicht gevende steen. Hij kan je beschermen tegen allerlei angsten en fobieën en zal je helpen om geestelijke blokkades op te heffen. Tijgeroog kan je ook helpen om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. De steen bevordert de concentratie en intuïtie. Tijgeroog vermindert besluiteloosheid, twijfels en verlegenheid. Hij heeft een positieve werking op de ogen, de oren, het hart, de hersenen, de bloedsomloop, de keel, de lever, de maag, de stoelgang, de rug, de heupen, de knieën, de enkels, de geslachtsorganen, de stofwisseling en de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie. Tijgeroog heeft een heilzame werking bij verkoudheid, astma, ademnood, keelpijn, bronchitis, longklachten, darmkrampen, buikpijn, spanningen, hyperventilatie, hepatitis, ademnood, levercirrose, bloedarmoede, ijzer tekort, spierkrampen, persoonlijkheidsstoornissen en een overprikkeld zenuwstelsel.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze starmoon oorbellen Tijgeroog perfect bij jou en heb jij behoefte aan de bescherming die de Tijgeroog halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de starmoon Tijgeroog oorbellen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra bescherming biedt.

8718561076366
48 Items

Datasheet

Edelsteen
Tijgeroog
Gewicht
0
01
Kleur
Bruin
Omschrijving
5 cm lang en wegen 6
31 gram.
Mooie goudkleurige oorbellen
met hangers in de vorm van een ster en maan en Tijgeroog bol. De oorbellen zijn 5