Carneool splitketting smal
search
  • Carneool splitketting smal
  • Carneool splitketting smal
  • Carneool splitketting smal
  • Carneool splitketting smal
  • Carneool splitketting smal

Carneool splitketting smal

€ 8,00
Inclusief belasting

Carneool splitketting van 45 cm met kleine steentjes, ca. 2-5 mm breedte.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De smalle Carneool splitketting kopen
Mooie Carneool splitketting van 45 cm lang. De splitstenen van Carneool zijn ca. 2 tot 5 mm. Deze ketting staat goed bij iedere outfit!

De werking van de Carneool splitketting
Carneool heeft een aardende werking. Het mineraal vermindert de angst voor de dood. Het is een opbeurende steen die je meer zelfvertrouwen en standvastigheid kan geven. Carneool activeert de basischakra en stimuleert de opname van vitamines en mineralen. De steen beschermt je tegen negatieve emoties van anderen zoals woede en jaloezie. Carneool bevordert de creativiteit. Het mineraal werkt heilzaam bij spierpijn, darmstoornissen en fantoompijnen. De steen leert je te accepteren en heeft een kalmerende werking. Carneool heeft een positieve werking op de nieren, de spataderen, de vrouwelijke geslachtsorganen en de spijsvertering.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze smalle Carneool splitketting perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de creativiteit en kalmte die de Carneool te bieden heeft? Bestel de splitketting direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

664
141 Items

Datasheet

Edelsteen
Carneool
Gewicht
0
030
Kleur
Oranje
Omschrijving
Carneool splitketting van 45 cm met kleine steentjes
ca. 2-5 mm breedte.