Dolomiet edelsteenhanger
search
  • Dolomiet edelsteenhanger
  • Dolomiet edelsteenhanger
  • Dolomiet edelsteenhanger
  • Dolomiet edelsteenhanger
  • Dolomiet edelsteenhanger

Dolomiet edelsteenhanger

€ 2,30
Inclusief belasting

Edelsteenhanger van de edelsteen Dolomiet in een roze of zalmkleur.

Let op! De hangers zijn uniek en daarom verschillend van vorm en kleur.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteenhanger Dolomiet kopen

Mooie gepolijste edelsteenhangers van de edelsteen Dolomiet. De hangers zijn allemaal uniek in vorm en kleur. Ze wegen ca. 3 – 5 gram.

De werking van de edelsteen Dolomiet

Dolomiet is een steen die kalmte en een gevoel van veiligheid (bij kinderen) kan geven. Dolomiet is een helende steen bij fysieke vergiftigingsverschijnselen en ziekte. Bij kinderen kan het goed helpen tegen nachtmerries en driftbuien. Je kunt er baat bij hebben om deze steen bij je te dragen wanneer je wilt afvallen. Ook kan Dolomiet je helpen bij het overwinnen van schadelijke gewoontes zoals eet, seks of drugsverslavingen. Dolomiet stimuleert het hartcentrum en helpt je om mededogen en waardering te ervaren. Het mineraal vermindert angst, woede en stress. Dolomiet bevordert liefde, kalmte en stabiliteit. De steen werkt heilzaam bij hoofdpijn, trombose en spierpijn. Dolomiet heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, bloedvaten, botten, hart, lever, spijsvertering en stofwisseling.

Disclaimer 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past de edelsteenhanger van Dolomiet perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan een veilig gevoel en de helende eigenschappen die Dolomiet jouw te bieden heeft? Bestel de edelsteenhanger Dolomiet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561079206
34 Items

Datasheet

Edelsteen
Dolomiet
Gewicht
0
005
Kleur
Roze
Omschrijving
Edelsteenhanger van de edelsteen Dolomiet. De hangers zijn verschillend van vorm en hebben een roze
zalmkleur.