Blaufluss edelsteen hanger (synth)
search
  • Blaufluss edelsteen hanger (synth)
  • Blaufluss edelsteen hanger (synth)
  • Blaufluss edelsteen hanger (synth)
  • Blaufluss edelsteen hanger (synth)
  • Blaufluss edelsteen hanger (synth)

Blaufluss edelsteen hanger (synth)

€ 1,94
Inclusief belasting

Edelsteenhanger Blaufluss. Blaufluss of Blauwsteen is e

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Edelsteenhanger Blaufluss (ook wel blauwsteen genoemd) is een steen die onstaan is toen Monniken in de 16e eeuw goud probeerden te maken. Dit deden ze via alchemistische processen. Blaufluss is een synthetische glassoort met deeltjes van koper erin. Blaufluss is dus geen steen die zo in de natuur voorkomt, maar heeft door haar samenstelling wel een bepaalde werking. Blaufluss staat voor blijheid en positiviteit. Het versterkt de positieve kanten en geeft levensvreugde. Fysiek werkt de steen op het hart, ogen en nieren. Het kan bloedarmoede, reuma en onrust verminderen. Werkt ook goed bij krampen en zorgt voor snelle heling. Blauwsteen geeft balans op je emotionele lichaam. Laat je leven zien zoals het is.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

8718561003515
118 Items

Datasheet

Edelsteen
Goldfluss
Gewicht
0
005
Kleur
Blauw
Omschrijving
Edelsteenhanger Blaufluss. Blaufluss of Blauwsteen is een synthetische steen.
Werking
Blaufluss zorgt voor heling na operaties zodat sneller herstel plaatsvindt. Geeft meer balans op emotioneel en lichamelijk gebied. Maakt je vergevingsgezind naar andere mensen.