Jaspis Bumblebee massagegriffel 11 cm
search
  • Jaspis Bumblebee massagegriffel 11 cm
  • Jaspis Bumblebee massagegriffel 11 cm
  • Jaspis Bumblebee massagegriffel 11 cm
  • Jaspis Bumblebee massagegriffel 11 cm

Jaspis Bumblebee massagegriffel 11 cm

€ 36,00
Inclusief belasting

Massage griffel in de half-edelsteen Jaspis Bumblebee van ca. 11 cm, vindplaats van deze Jaspis is Sulawesie Indonesië. Ca. 100 gram.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De jaspis bumblebee massagriffel 11 cm kopen

Edelstenen massage griffel van 11 cm in de half-edelsteen Jaspis Bumblebee (Eclips-steen), de vindplaats van deze Jaspis-soort is Sulawesie in Indonesië. De griffel is ca. 100 gram en het breedste punt is ca. 2,5 cm.

De werking van de massagegriffel Jaspis bumblebee

Een massagegriffel van jaspis "Bumblebee" is een speciaal gevormde edelsteen die wordt gebruikt voor massage en energetisch werk. Ontspanning en stressvermindering: Het gebruik van de massagegriffel kan helpen bij ontspanning en stressvermindering. Door zachte massagebewegingen uit te voeren, kan spanning in de spieren worden verminderd en kan een gevoel van rust en kalmte worden bevorderd.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze griffel jaspis bumblebee helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de ontspanning en kalmte die deze bumblebee edelsteen te bieden heeft? Bestel de jaspis bumblebee griffel dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

3889
143 Items

Datasheet

Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
Massage griffel in de half-edelsteen Jaspis Bumblebee van ca. 11 cm
vindplaats van deze Jaspis is Sulawesie Indonesië. Ca. 100 gram.