Edelsteen ei Onyxmarmer -Aragoniet-
search
  • Edelsteen ei Onyxmarmer -Aragoniet-
  • Edelsteen ei Onyxmarmer -Aragoniet-
  • Edelsteen ei Onyxmarmer -Aragoniet-
  • Edelsteen ei Onyxmarmer -Aragoniet-

Onyxmarmer (Aragoniet) edelsteen ei

€ 5,50
Inclusief belasting

Edelsteen ei van ca. 4,5 cm hoog en 95 gram in de half-edelsteen Onyxmarmer (Aragoniet), vindplaats Marokko. Let op! De kleur kan afwijken van de foto's.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteen ei onyxmarmer kopen

Deze mooie handformaat ei is ca. 45-50 mm hoog, handgepolijst dus de maat kan iets kleiner of groter zijn. Aragoniet wordt gevonden in Marokko. LET OP, het artikel dat je krijgt kan dus afwijken van de foto.

De werking van het edelsteen ei onyxmarmer

Het mineraal Onyxmarmer is een combinatie van calciet en groene aragoniet. Aragoniet geeft flexibiliteit en tolerantie, helpt om je te concentreren op een opdracht, brengt geestelijke ontwikkeling, verbetert vitaliteit en uithoudingsvermogen, versterkt het immuunsysteem, reguleert de calciumstofwisseling, stimuleert spieractiviteit. Aragoniet kan slapeloosheid en rusteloosheid verminderen,  een te snelle spirituele ontwikkeling stabiliseren, en kan helpen bij spijsverteringsproblemen, bij herstellen van botweefsel en bij het helen van botbreuken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit edelsteen ei aragoniet perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de tolerantie en vitaliteit die deze Aragoniet edelsteen te bieden heeft? Bestel het ei onyxmarmer dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.

8718561191656
24 Items

Datasheet

Edelsteen
Aragoniet
Gewicht
0
25
Kleur
Bonte kleuren
Herkomst
Marokko
Omschrijving
5 cm hoog en 95 gram in de half-edelsteen Onyxmarmer (Aragoniet)
Edelsteen ei van ca. 4
vindplaats Marokko. Let op! De kleur kan afwijken van de foto's.