Stones For Health Protection Armband edelsteen Toermalijn / Labradoriet / Seleniet edelsteen 8 mm kralen / size 18cm
search
  • Stones For Health Protection Armband edelsteen Toermalijn / Labradoriet / Seleniet edelsteen 8 mm kralen / size 18cm

Stones For Health Protection Armband edelsteen Toermalijn / Labradoriet / Seleniet edelsteen 8 mm kralen / size 18cm

€ 12,12
Inclusief belasting
Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Stones For Health Protection Armband edelsteen Toermalijn / Labradoriet / Seleniet edelsteen 8 mm kralen / size 18cm

Seleniet

Seleniet geeft houvast en controle. De steen heeft fysiek een positieve werking op de ruggengraat, de hersenen en versterkt weefsel. Seleniet heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding. Hij maakt je jong, vitaal en vrolijk en versterkt de intuïtie. Seleniet helpt tegen hyperactiviteit en gespannenheid. Hij werkt pijnstillend, ook bij voorweeën. Seleniet kan een heilzame werking hebben op epilepsie, oedeemvorming en het effect van vrije radicalen. Helpt bij hormoonschommelingen en geprikkeldheid. Seleniet helpt je om je af te schermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf.

Toermalijn

Toermalijn zwart helpt je om beter te aarden en bevordert de rationaliteit, het logisch denken. Hij heeft een positieve werking op het immuunsysteem en versterkt de nieren, lever, darmen en maag. Zwarte toermalijn brengt balans in lichaam en geest wat ontspanning mogelijk maakt en begrip geeft voor jezelf en de ander.

 

Toermalijn zwart helpt tegen elektro-stress, wat een veroorzaker is van lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn en/of depressie. De steen kan pijn, benauwdheid van de longen, zenuwachtigheid en spanningen verminderen en is tevens geschikt om in te zetten wanneer er sprake is van faalangst en reisziekte.

Labradoriet

Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden. Labradoriet beschermt je ook tegen illusies maar versterkt daarentegen wel de fantasie en creativiteit. Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren, te zien en zo bv de aard van raadselachtige ziekten bloot te leggen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Stones for Health
50 Items