Labradoriet edelsteen druppel hanger
search
  • Labradoriet edelsteen druppel hanger
  • Labradoriet edelsteen druppel hanger
  • Labradoriet edelsteen druppel hanger
  • Labradoriet edelsteen druppel hanger
  • Labradoriet edelsteen druppel hanger

Labradoriet edelsteen druppel hanger

€ 7,75
Inclusief belasting

Edelsteen druppel hanger Labradoriet van 4 cm lang. Let op! Elk stuk is uniek en kan daarom in uiterlijk afwijken van de foto.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Edelsteen druppel hanger Labradoriet van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen. Geleverd zonder koord. Let op! Elk stuk is uniek en kan daarom in uiterlijk afwijken van de foto.

 

Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je fantasie waardoor je ideeën op een creatieve wijze weet neer te zetten. Labradoriet vermindert de gevoeligheid voor kou. Werkt heilzaam bij verkoudheid, te hoge bloeddruk, reuma, jicht en menstruatieklachten. Labradoriet beschermd je tegen negatieve invloeden van buiten en mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. Hij vermindert angst en illusies. Labradoriet vermindert de gevoeligheid voor kou. Werkt heilzaam bij verkoudheid, te hoge bloeddruk, reuma, jicht en menstruatieklachten. Labradoriet beschermd je tegen negatieve invloeden van buiten en mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. Hij vermindert angst en illusies.

 

8718561057914
111 Items

Datasheet

Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
0
02
Kleur
Groen
Omschrijving
Edelsteen druppel hanger Labradoriet van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin
er past een 1 mm koord doorheen. Geleverd zonder koord.
Werking
Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je