Boek: Kristallen voor de 7 chakra's
search
  • Boek: Kristallen voor de 7 chakra's
  • Boek: Kristallen voor de 7 chakra's
  • Boek: Kristallen voor de 7 chakra's
  • Boek: Kristallen voor de 7 chakra's

Boek: Kristallen voor de 7 chakra's

€ 12,95
Inclusief belasting

Boek Kristallen voor de 7 chakra's door Alessandra de Cristofaro, 160 pagina's. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het Boek: Kristallen voor de 7 chakra's kopen

Een informatief boek over kristaltherapie vol heldere, nuttige informatie voor beginners én voor mensen die hun kennis over kristallen willen uitbreiden door zich te verdiepen in de relatie met alle chakra’s, de belangrijke energiecentra in ons lichaam.

Boek samenvatting

Een informatief boek over kristaltherapie vol nuttige, heldere informatie voor beginners én voor mensen die hun kennis over edelstenen willen uitbreiden door zich te verdiepen in de relatie met de chakra’s, de energiecentra in ons lichaam.

Wanneer een chakra is verstoord door een blokkade of onverwerkt trauma, raken de ermee verbonden organen na verloop van tijd aangetast. Door de juiste edelstenen te gebruiken kan de verstoorde vibratie worden hersteld, waardoor de energiecentra weer in balans komen.

Dit geïllustreerde naslagwerk is een introductie in de eigenschappen van de kristallen, hun relatie met de chakra’s en hun toepassing, om te komen tot persoonlijke groei.

Bestel direct online

Past dit boek over kristaltherapie perfect bij jou of in jouw winkel, of heb jij behoefte aan de informatie en tips die dit boek te bieden heeft? Bestel Kristallen voor de 7 chakra's dan direct online!

9789463598699
112 Items