Boek: De Tuin Apotheek
search
  • Boek: De Tuin Apotheek
  • Boek: De Tuin Apotheek
  • Boek: De Tuin Apotheek
  • Boek: De Tuin Apotheek

Boek: De Tuin Apotheek

€ 9,99
Inclusief belasting

Door Christine Iverson, 195 pagina's, hardcover. Laat je door deze uitgebreide gids inspireren om zelf natuurlijke zalfjes, lekkernijen en drankjes te maken met kruiden en planten die in je eigen tuin te vinden zijn.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Het boek De Tuin Apotheek kopen


Door Christine Iverson, 195 pagina's, hardcover. Laat je door deze uitgebreide gids inspireren om zelf natuurlijke zalfjes, lekkernijen en drankjes te maken met kruiden en planten die in je eigen tuin te vinden zijn. Dompel je onder in de duurzame en ethische kunst van de apothekerswereld en verken de rijke folklore en geschiedenis ervan. Ontdek de heilzame werking van de planten in je eigen tuin en hoe je daar heerlijke lekkernijen, kruidenkuren en schoonheidsproducten van kunt maken. Met foto's om eetbare planten veilig te identificeren en tips voor hoe je je vondsten het beste kunt verwerken en bewaren, is dit een onmisbare gids om te genieten van de rijkdommen uit je eigen tuin.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online
Past dit prachtige boek in jouw boekenkast? Bestel het direct online!

9789036645454
6 Items

Datasheet

Gewicht
0
64
Kleur
Groen
Omschrijving
195 pagina's
Door Christine Iverson
hardcover. Laat je door deze uitgebreide gids inspireren om zelf natuurlijke zalfjes
lekkernijen en drankjes te maken met kruiden en planten die in je eigen tuin te vinden zijn. Dompel je onder in de duurzame en ethi