Energie edelstenen water mix 1 kg.
search
  • Energie edelstenen water mix 1 kg.
  • Energie edelstenen water mix 1 kg.

Energie edelstenen water mix 1 kg.

€ 65,00
Inclusief belasting

1 kilo stenenmix voor Energie drinkwater (zoals in onze drinkflessen zit) met de stenen Bergkristal, Carneool en Melkkwarts. Ideaal voor in een grote tapkaraf.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Energie edelstenen water mix kopen
1 kilo edelstenen om zelf Energie drinkwater te maken (zoals in onze drinkflessen zit). De inhoud bestaat uit de halfedelstenen Bergkristal, Carneool en Melkkwarts. Ideaal voor in een grote tapkaraf.

 
De werking van energie edelstenen water mix
Deze edelsteencombinatie van Bergkristal, Carneool en melkkwarts (of Sneeuwkwarts) geeft energie en herstelt de vitaliteit. Bergkristal geeft energie en vitaliteit, werkt goed tegen vermoeidheid en slapeloosheid. Tevens versterkt hij de werking van andere geneeskrachtige stenen en zorgt hij voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit. Carneool staat o.a. voor vitaliteit en daadkracht, geeft goed humeur en werkt activerend, motiverend en aardend. Melkkwarts brengt energie naar de lichaamsdelen die deze het hardst nodig hebben en bevordert de opname van mineralen en vitaminen.

Vul de karaf met daarin de edelsteen combinatie met water en laat deze minimaal 0,5 uur staan. Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot sterke werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verversen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 Bestel direct online
Passen deze stenen perfect bij wat jij nodig hebt op dit moment? Bestel deze energie edelstenenmix direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de stenen jou extra steun biedt.

Enmix1
3 Items

Datasheet

Gewicht
1
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
1 kilo stenenmix voor Energie drinkwater (zoals in onze drinkflessen zit) met de stenen Bergkristal
Carneool en Melkkwarts. Ideaal voor in een grote tapkaraf.
Werking
Carneool en melkkwarts (of sneeuwkwarts) geeft energie en herstelt de vitaliteit. Bergkristal geeft energie en vitaliteit
Deze edelsteencombinatie van Bergkristal
werkt goed tegen vermoeidheid en slapeloosheid. Tevens versterkt hij de werking van andere