• Aanbieding!
Azuriet edelsteen hanger ruw
search
  • Azuriet edelsteen hanger ruw
  • Azuriet edelsteen hanger ruw
  • Azuriet edelsteen hanger ruw
  • Azuriet edelsteen hanger ruw
  • Azuriet edelsteen hanger ruw

Azuriet edelsteen hanger ruw

€ 7,02
Inclusief belasting

Edelsteenhanger Azuriet ruw

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De edelsteenhanger Azuriet ruw is een prachtig sieraad die bekend staat om de geneeskrachtige eigenschappen. Zo zou Azuriet het lichaam, de geest en je chakra’s reinigen en stimuleert dit mineraal psychische en intuïtieve ontwikkeling. De ruwe vorm van de edelsteen geeft de hanger een bijzonder karakter en maakt het een pronkstuk die je vol trots draagt. De mystieke krachten van dit mineraal maken de Azuriet edelsteenhanger ruw bovendien een goed gespreksonderwerp.

De Azuriet edelsteenhanger ruw kopen

De bijzondere edelsteenhanger Azuriet ruw bestaat uit een klein formaat mineraal ruw Azuriet, voorzien van een stijlvolle bevestiging en hoge kwaliteit ring. Je hangt deze edelsteenhanger dan ook eenvoudig aan je favoriete ketting. Met een gewicht van slechts 5 gram is de edelsteenhanger Azuriet ruw zeer comfortabel te dragen. Houd er rekening mee dat het gebruikte mineraal onbewerkt en onbehandeld is. Het mineraal dat je ontvangt kan afwijken van de afbeelding en bevat ruwe randjes.

De eigenschappen van de edelsteenhanger Azuriet ruw

Azuriet is een mineraal welke wordt gekenmerkt door een diepe en heldere blauwe kleur. Deze bijzondere kleur ontstaat door de invloed van de elementen op afzettingen van kopererts. Het mineraal is al sinds de oudheid bekend en wordt ook veelvuldig ingezet bij klachten als keelpijn, gebitsklachten, migraine en duizeligheid.

Open je innerlijke oog

Er wordt ook wel gezegd dat deze ruwe Azuriet edelsteenhanger je innerlijke oog opent, waardoor je allerlei verbanden en mogelijkheden kunt ontdekken. Het is dan ook niet vreemd dan mediums, helderzienden en channelers graag gebruik maken van Azuriet. De edelsteenhanger Azuriet ruw maakt het mogelijk om dit mineraal dichtbij je te houden tenzij bijzondere gelegenheden.

Disclaimer: Edelstenen en mineralen nemen nooit de plaats in van medisch personeel of medicijnen. Ondanks de magische en helende werking kunnen deze mineralen nooit een dokter vervangen. We wijzen je erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen.

Bestel direct online

Past de edelsteenhanger Azuriet ruw perfect bij jou en jouw outfit? Ontdek de positieve werking die dit mineraal heeft op jouw gezondheid en open je innerlijke oog. Ondertussen zullen alle ogen op jou gericht zijn wanneer je met deze prachtige hanger binnenloopt. Bestel de hanger direct online. We wensen je veel plezier en kracht toe met dit sieraad.

8718561003348
595 Items

Datasheet

Edelsteen
Azuriet
Gewicht
0
005
Kleur
Blauw
Omschrijving
Edelsteenhanger Azuriet ruw
Werking
Azuriet reinigt het lichaam
geest en chakra's. Hij stimuleert psychische en intuïtieve ontwikkeling. Azuriet werkt ontgiftend en verbetert het reactievermogen en het waarnemingsvermogen. Azuriet zorgt ervoor dat je helder en geconcentreerd blijft hij het