Jaspis landschap kralen armband boeddha mannen
search
  • Jaspis landschap kralen armband boeddha mannen

Jaspis landschap kralen armband boeddha mannen

€ 11,95
Inclusief belasting

Mannen kralenarmband van landschap Jaspis. De Jaspis landschap armband heeft 8 mm kralen en is 21 cm lang.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

 

De Jaspis landschap kralen armband boeddha mannen kopen 
Mooie mannen kralenarmband met 8 mm Jaspis landschap kralen. De Jaspis landschap heeft een zilverkleurige boeddhakralen. De armband is 21 cm lang en is geregen op elastiek. Deze armband staat goed bij iedere outfit!

 

De werking van de Jaspis landschap kralen armband boeddha mannen   
Jaspis Landschap is een steen van droomwerk en innerlijke beelden. Hij stelt je in staat af te stemmen op krachtplekken in het elektromagnetische veld en energiesysteem van de aarde. Jaspis Landschap kan je helpen om door moeilijke tijden te komen. De steen bevordert de groei en heling van de botten. Landschap Jaspis kan ervoor zorgen dat je geaard blijft en helpt je bij de acceptatie van aardse problemen en schept duidelijkheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online 
Past deze stoere kralenarmband voor mannen perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan het doorzettingsvermogen die de landschap Jaspis te bieden heeft? Bestel de kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561063786
178 Items

Datasheet

Gewicht
0
022
Kleur
Geel
Omschrijving
8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal
21 cm lang geregen op elastiek.
Kralenarmband van de halfedelsteen Jaspis landschap
Werking
Jaspis landschap ondersteunt de groei en heling van de botten. De steen zorgt dat je geaard blijft en helpt je bij acceptatie van aardse problemen en schept duidelijkheid.