Roze kwarts yoni stick bol
search
  • Roze kwarts yoni stick bol
  • Roze kwarts yoni stick bol
  • Roze kwarts yoni stick bol
  • Roze kwarts yoni stick bol

Roze kwarts yoni stick bol

€ 34,95
Inclusief belasting

Roze kwarts yoni massage staaf met een bol aan het einde. 10 cm lang en 2 tot 2,5 cm dik. Zijdeglans tot hoogglans gepolijst.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Roze kwarts yoni massage staaf met een bol aan het einde. 10 cm lang en 2 tot 2,5 cm dik. Zijdeglans tot hoogglans gepolijst. 

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en spirituele werking Roze kwarts

Klachten verminderen: 

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

 

Eigenschappen bevorderen: 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Yoni ei

Ook wel  tantra-ei of energie-ei genoemd, zijn erg in opkomst. Yoni is al sinds mensenheugenis het woord voor vagina, baarmoeder of heilige tempel in het Sanskriet. Al door de eerste Taoisten werden Yoni eieren gebruikt voor versteviging van de spieren rondom de bekkenbodem. Zij zien dit gebied als de bron voor een gezond en gelukkig leven.

Yoni eieren worden tegenwoordig vooral door vrouwen gebruikt voor yoni-yoga, yoni meditatie en yoni-massage om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen tijdens en/of na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie. Tevens verbeterd deze de doorbloeding, geeft stevigheid en bevorderd het orgastisch vermogen.                                                                                            

Yoni massagestick

Deze brengt de Yoni en het lichaam in balans. Ze werkt subtiel op het zenuwstelsel, zodat je onnodige emotionele en fysieke spanningen in dit gebied los kunt laten.Dit heeft een positief effect op de heupen. De nieren, welke in het Taoïsme direct aan onze seksualiteit verbonden zijn, worden geactiveerd.

8718561048950
274 Items

Datasheet

Edelsteen
Roze kwarts
Gewicht
0
25
Kleur
Roze
Omschrijving
5 cm dik. Zijdeglans tot hoogglans gepolijst.
Roze kwarts yoni massage staaf met een bol aan het einde. 10 cm lang en 2 tot 2
Werking
Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen
fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimul