Unakiet yoni stick bol
search
  • Unakiet yoni stick bol
  • Unakiet yoni stick bol

Unakiet yoni stick bol

€ 34,95
Inclusief belasting

Unakiet yoni massage staaf met een bol aan het einde. 10 cm lang en 2 tot 2,5 cm dik.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

 

Unakiet heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, bronchiën, gewrichten, haargroei, het hart en de bloedsomloop. Unakiet werkt opbouwend en versterkend wat goed is voor het huidweefsel, de stofwisseling, spijsvertering, het afweersysteem en de bijnieren. Unakiet is bevorderlijk voor de vruchtbaarheid en zwangerschap, Unakiet kan ook ingezet worden wanneer er behoefte is aan gewichtstoename.

 

Unakiet helpt om blokkades op te heffen en beperkende gedachten te verminderen. Hij vermindert frustratie en boosheid, helpt bij het oplossen van conflicten en verhelpt uitputting na ziekte. Tevens heeft Unakiet een heilzame werking bij menstruatieklachten, chronisch haarverlies (alopecia), eetstoornissen, reuma en helpt tegen stress en/of burn-out.

 

Yoni ei

Ook wel  tantra-ei of energie-ei genoemd, zijn erg in opkomst. Yoni is al sinds mensenheugenis het woord voor vagina, baarmoeder of heilige tempel in het Sanskriet. Al door de eerste Taoisten werden Yoni eieren gebruikt voor versteviging van de spieren rondom de bekkenbodem. Zij zien dit gebied als de bron voor een gezond en gelukkig leven.

Yoni eieren worden tegenwoordig vooral door vrouwen gebruikt voor yoni-yoga, yoni meditatie en yoni-massage om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen tijdens en/of na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie. Tevens verbetert deze de doorbloeding, geeft stevigheid en bevorderd het orgastisch vermogen.                                                                                            

Yoni massagestick

Deze brengt de Yoni en het lichaam in balans. Ze werkt subtiel op het zenuwstelsel, zodat je onnodige emotionele en fysieke spanningen in dit gebied los kunt laten. Dit heeft een positief effect op de heupen. De nieren, welke in het Taoïsme direct aan onze seksualiteit verbonden zijn, worden geactiveerd.

8718561048967
188 Items

Datasheet

Edelsteen
Unakiet
Gewicht
0
25
Kleur
Groen / oranje
Omschrijving
5 cm dik.
Unakiet yoni massage staaf met een bol aan het einde. 10 cm lang en 2 tot 2
Werking
Unakiet heeft een positieve werking op de geslachtsorganen
bronchiën
de stofwisseling
gewrichten
haargroei
het afweersysteem en de b
het hart en de bloedsomloop. Unakiet werkt opbouwend en versterkend wat goed is voor het huidweefsel
spijsvertering