Vanadeniet, Marokko, nr. 285
search
  • Vanadeniet, Marokko, nr. 285

Vanadeniet, Marokko, nr. 285

€ 133,88
Inclusief belasting

Vanadeniet, vindplaats Marokko. Dit kristal heeft zeer mooie grote Vanadeniet kristallen en een aparte kleur. Formaat is 12 cm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Vanadeniet, vindplaats Marokko. Dit kristal heeft zeer mooie grote Vanadeniet kristallen en een aparte kleur. Formaat is 12 cm.

 

Vanadeniet is een aardende steen door zijn sterke connectiviteit met de aarde. Hij zorgt ervoor dat je chakra's weer in balans komen, heft blokkades op en maakt je ontvankelijk voor inzichten op spiritueel niveau. Vanadeniet zorgt voor helder denken gecombineerd met vastberadenheid. Hij maakt je avontuurlijker en bereid om meer risico te nemen. Vanadeniet beschermt je tegen elektromagnetische straling.

 

Vanadeniet bevordert de concentratie, focus, het helder denken en maakt je doelgericht. Hij stimuleert de hersencentra, je creativiteit en sexualiteit. Vanadeniet bevordert de aanmaak van hormonen geeft je gevoel van overwinning, zelfvertrouwen, vastberadenheid, wilskracht, vitaliteit, en uithoudingsvermogen. De steen geeft je huiselijk gevoel en maakt dat je je op je gemak voelt en helpt je bij acceptatie.

 

Vanadeniet vermindert mentale ruis en malende of storende gedachten. Hij zorgt ervoor dat je niet je energie verspilt en helpt bij chronische vermoeidheid. Vanadeniet werkt heilzaam bij problemen aan de ademhalingswegen zoals astma of longproblemen en heeft een heilzame werking op ontstekingen. De steen beschermd energetisch tegen ouderdomsverschijnselen en is nuttig bij menopauze (man/vrouw).

COL285
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Vanadeniet
Gewicht
1
Kleur
Bruin / oranje
Omschrijving
Vanadeniet
vindplaats Marokko. Dit kristal heeft zeer mooie grote Vanadeniet kristallen en een aparte kleur. Formaat is 12 cm.
Werking
Vanadeniet is een aardende steen door zijn sterke connectiviteit met de aarde. Hij zorgt ervoor dat je chakra's weer in balans komen
heft blokkades op en maakt je ontvankelijk voor inzichten op spiritueel niveau. Vanadeniet zorgt voor helder denken gecom