Opaal wit trommelstenen (mt2) per gram
search
  • Opaal wit trommelstenen (mt2) per gram

Opaal wit trommelstenen (mt2) per gram

€ 0,39
Inclusief belasting
Aantal

Minimale afname van het product is 50.

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Trommelstenen Opaal wit, de prijs is per gram. Formaat 10-20 mm.

Opaal bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen. Witte opaal activeert het lymfestelsel. Hij bevordert  de reiniging van de darmen en ontslakking. Opaal werkt over het algemeen goed tegen infecties, is koortsverlagend en heeft een heilzame werking op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaal kan ook de symptomen van de ziekte van Parkinson vertragen. Witte opaal helpt tegen het hoesten en allerlei aandoeningen aan de luchtwegen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

8718226697455
535 Items

Datasheet

Edelsteen
Opaal
Gewicht
0
001
Kleur
Wit
Omschrijving
Trommelstenen Opaal wit
de prijs is per gram. Formaat 10-20 mm.
Werking
Opaal bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. De steen heeft een positieve werking op het geheugen. Witte opaal activeert het lymfestelsel. Hij bevordert de reiniging van de darmen en ontslakking. Opaal werkt over het algemeen goed tegen