Angel aura collier - model 1 (gecoat)
search
  • Angel aura collier - model 1 (gecoat)

Angel aura collier - model 1 (gecoat)

€ 86,80
Inclusief belasting

Angel Aura collier met kralen van 10 mm dik en 48 cm lang. De ketting is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Angel Aura (gecoat) collier met kralen van 10 mm dik en 48 cm lang. De ketting is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.

 

Angel aura kwarts (ook wel engelenaura kwarts genoemd) zijn natuurlijke kwartskristallen, gebonden met platina en zilver wat een coating van glanzende regenboogkleuren geeft. Vanwege zijn uiterlijk en zijn serene werking is de steen naar engelen vernoemd. 

Angel aura heeft een positieve werking op het gevoel van vredigheid en tevredenheid. De steen een sereen gevoel en heeft een sterke connectie met engelenrijk. Angel Aura geeft spirituele inzichten en is een krachtige reiniger van geest, lichaam en ziel. Dit kristal helpt je om je levensdoel te vinden, geeft rust en helpt bij het onderzoeken naar vorige levens. Tevens geeft het kristal inzicht in je spirituele missie. Angel aura helpt tegen stress, vermindert zorgen en negativiteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

8718561001269
3 Items

Datasheet

Edelsteen
Aura kwarts
Gewicht
0
050
Kleur
Wit
Omschrijving
Angel Aura collier met kralen van 10 mm dik en 48 cm lang. De ketting is nog een aantal cm's te verlengen middels het kettinkje.
Werking
Angel aura heeft een positieve werking op het gevoel van vredigheid
geeft ru
geeft sereniteit gevoel
geeft spirituele inzichten
heeft connectie met engelenrijk
helpt om levensdoel te vinden
krachtige reiniger van geest
lichaam en ziel
tevredenheid