• Nieuw
Aventurijn groen punt met voet nr.04
search
  • Aventurijn groen punt met voet nr.04
  • Aventurijn groen punt met voet nr.04
  • Aventurijn groen punt met voet nr.04
  • Aventurijn groen punt met voet nr.04

Aventurijn groen punt met voet nr.04

€ 65,00
Inclusief belasting

Aventurijn groen punt met voet nr.04 uit Madagaskar, deze steen weegt 521 gram en is 19,5 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Aventurijn Groen Punt met Voet nr.04

Aventurijn Groen Punt met Voet nr.04 is een indrukwekkend exemplaar uit Madagaskar, met een gewicht van 521 gram en een hoogte van 19,5 cm. Groene aventurijn is een edelsteen die bekend staat om zijn vermogen om blijdschap, optimisme en levenslust te bevorderen. Het helpt je om met vertrouwen nieuwe situaties tegemoet te treden en biedt emotionele ondersteuning tijdens de ups en downs van het leven.

De werking van Aventurijn Groen

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Groene aventurijn wordt vaak beschouwd als een echte gelukssteen en kan helpen bij het manifesteren van voorspoed en succes. De steen geeft je een gevoel van vreugde en optimisme, en versterkt je zelfvertrouwen, vooral wanneer je voor nieuwe uitdagingen staat. Het helpt je om je doelen te bereiken en moedigt je aan om met een positieve houding door het leven te gaan.

Aventurijn groen is een uitstekende steen voor mensen die emotionele balans zoeken en helpt om veerkrachtig te blijven, zelfs in moeilijke tijden. Het creëert een gevoel van hoop en helpt je om negatieve energie los te laten, waardoor je openstaat voor nieuwe kansen en ervaringen.

Fysieke Eigenschappen

Naast zijn emotionele voordelen wordt groene aventurijn ook gewaardeerd om zijn fysieke helende eigenschappen. De steen staat bekend om het stimuleren van de algehele vitaliteit en gezondheid van het lichaam, door de energiestroom in balans te brengen en blokkades op te heffen. Dit maakt het een uitstekende steen voor wie op zoek is naar zowel fysieke als emotionele welzijn.

Geologische Oorsprong

Dit specifieke stuk aventurijn komt uit Madagaskar, een regio die bekend staat om zijn hoogwaardige edelstenen. De scherpe punt en de stevige voet van deze aventurijn maken het een opvallend decoratief object, dat tegelijkertijd krachtige energieën uitstraalt.

Disclaimer

Hoewel aventurijn talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Aventurijn Groen Punt met Voet nr.04 toe aan je collectie en ervaar de vreugde, het zelfvertrouwen en de voorspoed die deze krachtige steen te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar emotionele balans, geluk of gewoon een prachtig decoratief object, deze aventurijn biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van Aventurijn Groen je leven verrijken!

8718561217400
1 Item