• Nieuw
Jaspis oceaan sculptuur nr.04
search
  • Jaspis oceaan sculptuur nr.04
  • Jaspis oceaan sculptuur nr.04
  • Jaspis oceaan sculptuur nr.04
  • Jaspis oceaan sculptuur nr.04

Jaspis oceaan sculptuur nr.04

€ 12,50
Inclusief belasting

Jaspis oceaan sculptuur nr.04 uit Madagaskar, deze steen weegt 90 gram en is 6,5 cm groot

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis Oceaan Sculptuur nr.04

Jaspis Oceaan Sculptuur nr.04 is een prachtig en uniek stuk uit Madagaskar, met een gewicht van 90 gram en een grootte van 6,5 cm. Ook wel Jaspis Orbicularis genoemd, staat deze edelsteen bekend om zijn krachtige helende eigenschappen en zijn vermogen om vreugde en positieve energie te bevorderen. Oceaan jaspis helpt je om negatieve gedachten en patronen los te laten, terwijl het je uitnodigt om het positieve te omarmen.

De werking van Jaspis Oceaan

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Oceaan jaspis straalt een energie van vreugde en opgewektheid uit, wat je helpt om je gelukkiger en meer in balans te voelen. Het mineraal stimuleert de expressie van liefde in je woorden en daden, waardoor je relaties met anderen kunnen verbeteren. Het helpt je om met een open hart te communiceren en bevordert positieve interacties.

Daarnaast staat oceaan jaspis erom bekend dat het helpt om negatieve gedachten en oude patronen los te laten. De steen creëert ruimte voor het positieve en ondersteunt je bij het omarmen van vreugde, dankbaarheid en optimisme. Dit maakt het een uitstekende steen voor wie op zoek is naar emotionele heling en spirituele groei.

Fysieke Eigenschappen

Naast de emotionele en spirituele voordelen, bevordert oceaan Jaspis ook lichamelijke heling. Het mineraal ondersteunt het lichaam bij het herstellen van balans en helpt om de energiecirculatie te verbeteren. De kalmerende energie van deze steen draagt bij aan algeheel welzijn en versterkt zowel lichaam als geest.

Geologische Oorsprong

Dit mooie stukje Jaspis oceaan komt uit Madagaskar, een regio die bekend staat om zijn edelstenen van uitzonderlijke kwaliteit. De karakteristieke patronen van oceaan Jaspis maken dit sculptuur niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een energetisch krachtig object dat perfect past in elke collectie.

Disclaimer

Hoewel oceaan Jaspis talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Jaspis Oceaan Sculptuur nr.04 toe aan je collectie en ervaar de vreugde, positieve energie en helende kracht van deze prachtige steen. Of je nu op zoek bent naar emotionele heling, spirituele groei of een decoratief object, deze oceaan jaspis biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van Oceaan Jaspis je leven verrijken!

8718561213549
1 Item