• Nieuw
Edelsteen boompje Sodaliet ca. 18 cm
search
  • Edelsteen boompje Sodaliet ca. 18 cm
  • Edelsteen boompje Sodaliet ca. 18 cm
  • Edelsteen boompje Sodaliet ca. 18 cm
  • Edelsteen boompje Sodaliet ca. 18 cm
  • Edelsteen boompje Sodaliet ca. 18 cm

Edelsteen boompje Sodaliet ca. 18 cm

€ 30,00
Inclusief belasting

Edelsteen boompje Sodaliet ca. 18 cm uit Brazilië, deze steen weegt 250 gram en is 18 cm groot

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Edelsteen Boompje Sodaliet ca. 18 cm

Dit edelsteenboompje van sodaliet is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een krachtig energetisch hulpmiddel. Met een hoogte van ongeveer 18 cm straalt dit boompje de kalmerende en versterkende energie van sodaliet uit, wat perfect is voor elke ruimte waarin je behoefte hebt aan rust en balans. Sodaliet is een steen die bekend staat om het stimuleren van kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

De werking van Sodaliet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Sodaliet is een steen die je helpt om meer kracht en zelfvertrouwen te ervaren. Het biedt ondersteuning tijdens moeilijke momenten en stimuleert je om door te zetten, zelfs wanneer de situatie uitdagend is. De steen staat voor waarheid en idealisme en helpt je trouw te blijven aan jezelf, waardoor je je beslissingen met meer zelfvertrouwen kunt nemen. Sodaliet helpt je om in je eigen kracht te gaan staan en om vol zelfvertrouwen je eigen weg te kiezen.

Daarnaast bevordert sodaliet het loslaten van oude, belemmerende denk- en gedragspatronen die je groei in de weg staan. De energie van deze steen maakt het makkelijker om je gevoelens te verwoorden en helpt bij het helder communiceren van je gedachten en emoties, wat bijdraagt aan emotionele vrijheid en innerlijke rust.

Fysieke Eigenschappen

Sodaliet wordt vaak gebruikt om emotionele blokkades te doorbreken en bevordert het gevoel van innerlijke vrede. Het kan helpen om angst en stress te verminderen, en biedt een diep gevoel van kalmte en helderheid. Dit edelsteenboompje van sodaliet is daarom een krachtige aanvulling op elke ruimte waarin emotioneel evenwicht en helderheid gewenst zijn.

Geologische Oorsprong

Sodaliet wordt wereldwijd gevonden en staat bekend om zijn rijke blauwe kleur met witte of grijze aders. Het edelsteenboompje is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de sodalietstenen te accentueren, waardoor het een visueel aantrekkelijk en energetisch krachtig decoratief object is.

Disclaimer

Hoewel sodaliet talrijke voordelen kan bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze steen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg dit Edelsteen Boompje Sodaliet ca. 18 cm toe aan je collectie en ervaar de kracht en het zelfvertrouwen dat deze steen biedt. Of je nu op zoek bent naar meer emotionele balans, innerlijke rust, of gewoon een prachtig decoratief stuk, dit boompje biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de energie van sodaliet je leven verrijken!

4228
12 Items