• Nieuw
Sodaliet ruw cut base nr.04
search
  • Sodaliet ruw cut base nr.04
  • Sodaliet ruw cut base nr.04
  • Sodaliet ruw cut base nr.04
  • Sodaliet ruw cut base nr.04

Sodaliet ruw cut base nr.04

€ 34,25
Inclusief belasting

Een prachtige staande Sodaliet, afkomstig uit Brazilië. Dit schitterende exemplaar weegt 0,486 kg en is 10 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sodaliet ruw cut base nr.04 kopen

Een prachtige en unieke ruwe steen van Sodaliet, afkomstig uit Brazilië. Dit schitterende exemplaar weegt 486 gram en heeft afmetingen van 10 x 9,5 x 4,5 cm. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Sodaliet

Ruwe sodaliet staat bekend om zijn diepe, kalmerende energie die helpt om de geest tot rust te brengen en mentale helderheid te bevorderen. Deze steen werkt op een subtiele, maar effectieve manier om innerlijke chaos te ordenen, waardoor het gemakkelijker wordt om helder te denken en beslissingen te nemen vanuit een plek van rust en vertrouwen. Sodaliet stimuleert logica, rationeel denken en intuïtieve waarneming, waardoor het een krachtige bondgenoot is voor diegenen die zich bezighouden met spirituele groei en zelfontdekking. Het brengt balans tussen het verstand en de intuïtie, wat leidt tot een dieper begrip van de wereld om ons heen en van onszelf.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer nodig. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Sodaliet perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de logica of zelfontdekking die deze halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Sodaliet ruw cut base nr.04 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou steun biedt. 

8718561216816
1 Item