• Nieuw
Tijgerijzer ruw nr.02
search
  • Tijgerijzer ruw nr.02
  • Tijgerijzer ruw nr.02
  • Tijgerijzer ruw nr.02
  • Tijgerijzer ruw nr.02

Tijgerijzer ruw nr.02

€ 94,50
Inclusief belasting

Een prachtige en unieke ruwe steen van Tijgerijzer, afkomstig uit Madagaskar. Dit schitterende exemplaar weegt 3,783 kg en is 27,5 cm groot. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Tijgerijzer Ruw nr.02 kopen

Een prachtige en unieke ruwe steen van Tijgerijzer, afkomstig uit Madagaskar. Dit schitterende exemplaar weegt 3783 gram en heeft afmetingen van 27,5 x 12 x 11 cm.

De werking van Tijgerijzer

Tijgerijzer is een krachtige steen die bekend staat om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Deze steen helpt bij het versterken van je wilskracht en vitaliteit. Wanneer je deze prachtige Tijgerijzer in je handen houdt, voel je de stabiliteit en de versterkende energie die het uitstraalt.

Tijgerijzer staat bekend om zijn vermogen om het basis- en zonnevlechtchakra te activeren en te balanceren. Dit bevordert fysieke kracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Tijgerijzer helpt je om je energieniveau te verhogen en moedigt je aan om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

Deze steen bevordert ook bescherming en helpt bij het afweren van negatieve energieën. Het helpt je om negatieve gedachten en blokkades los te laten, waardoor je ruimte maakt voor positieve veranderingen en nieuwe mogelijkheden. Tijgerijzer uit Madagaskar versterkt de fysieke en emotionele balans en bevordert een gevoel van veiligheid en stabiliteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer nodig. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die ieders gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Ben je onder de indruk van de beschermende en aardende energie van deze Tijgerijzer? Past hij perfect bij jouw interieur of spirituele praktijk? Of heb jij behoefte aan de vitaliteit, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen die deze prachtige steen te bieden heeft? Bestel de Tijgerijzer Ruw nr.02 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jouw leven kan verrijken en transformeren. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

8718561216786
1 Item