• Nieuw
Hematiet ruw stuk nr.14
search
  • Hematiet ruw stuk nr.14
  • Hematiet ruw stuk nr.14
  • Hematiet ruw stuk nr.14
  • Hematiet ruw stuk nr.14

Hematiet ruw stuk nr.14

€ 10,00
Inclusief belasting

Deze Hematiet heeft een afmeting van 4 x 4 x 7,5 cm en weegt 208 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Hematiet Ruw Stuk nr.14

Dit indrukwekkende ruwe Hematiet stuk uit Marokko heeft afmetingen van 4 x 4 x 7,5 cm en weegt 208 gram. Het stuk heeft de authentieke uitstraling en robuuste kenmerken die typisch zijn voor Hematiet, en je ontvangt precies het exemplaar dat op de foto te zien is.

De werking van Hematiet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Hematiet is een van de meest effectieve edelstenen voor aarding en het verwijderen van negatieve energieën uit het lichaam, wat bijdraagt aan het herstellen van harmonie en innerlijke vrede. De steen biedt krachtige aardende en beschermende eigenschappen, en bevordert zelfvertrouwen en positieve energie. Hematiet helpt je om praktisch te denken, fouten te accepteren en brengt je auraveld weer in balans. Het heeft de bijzondere capaciteit om zowel de mannelijke als vrouwelijke polariteiten, yin en yang, en positief en negatief in evenwicht te brengen. Dit maakt de steen ideaal voor het versterken van moed, wilskracht en zelfrespect, en voor het verminderen van zorgen en stress.

Fysieke Eigenschappen

Naast zijn spirituele en emotionele voordelen ondersteunt Hematiet ook op fysiek vlak. Het bevordert een goede bloedsomloop, versterkt het immuunsysteem en kan helpen bij het verminderen van symptomen zoals vermoeidheid en hoofdpijn. De steen draagt bij aan een algemeen gevoel van vitaliteit en welzijn.

Geologische Oorsprong

Hematiet, afkomstig uit Marokko, heeft zijn naam te danken aan het Griekse woord ‘haima,’ wat bloed betekent, vanwege de rode kleur van sommige varianten. Dit ruwe stuk toont de robuuste schoonheid en kracht van dit mineraal.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel Direct Online

Ben je op zoek naar een steen die je kan helpen met aarding, zelfvertrouwen en het herstellen van balans? Bestel dit Hematiet Ruw Stuk nr.14 direct online en ontdek zelf de krachtige voordelen van deze unieke edelsteen.

8718561216922
1 Item