• Nieuw
Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur nr.05
search
  • Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur nr.05
  • Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur nr.05
  • Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur nr.05
  • Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur nr.05

Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur nr.05

€ 87,00
Inclusief belasting

Toermalijn roze (Rubeliet) in Lepidoliet sculptuur nr.05 uit Madagaskar, deze weegt 428 gram en is 11 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Toermalijn Roze in Lepidoliet Sculptuur nr.05

Toermalijn roze in Lepidoliet Sculptuur nr.05 is een prachtig en uniek stuk dat de schoonheid en helende energie van twee krachtige mineralen combineert. Dit sculptuur is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de toermalijn roze en Lepidoliet te benadrukken, wat resulteert in een visueel en energetisch verbluffend kunstwerk.

De werking van roze Toermalijn in Lepidoliet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Roze Toermalijn, ook wel Rubeliet genoemd, staat bekend om zijn liefdevolle en helende energie. Het bevordert gevoelens van liefde, mededogen en emotionele genezing. Deze steen helpt bij het openen van het hartchakra en ondersteunt het ontwikkelen van een dieper gevoel van zelfliefde en acceptatie. Toermalijn Roze kan helpen om oude emotionele wonden te helen en bevordert een positieve en liefdevolle houding tegenover jezelf en anderen.

Lepidoliet, aan de andere kant, staat bekend om zijn kalmerende en stabiliserende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van stress en angst, en bevordert een gevoel van innerlijke rust en balans. Het ondersteunt emotionele stabiliteit en helpt bij het loslaten van oude, belemmerende patronen. Deze stenen creëren samen een krachtige combinatie die zowel emotionele genezing als innerlijke rust bevordert.

Fysieke Eigenschappen

Op fysiek niveau wordt deze steen gewaardeerd om zijn ondersteunende eigenschappen. Toermalijn Roze kan bijdragen aan het bevorderen van een gezond hart en een sterk immuunsysteem. Lepidoliet staat bekend om zijn vermogen om stressgerelateerde symptomen te verlichten en kan bijdragen aan een algemeen gevoel van welzijn.

Geologische Oorsprong

Rubeliet komt vaak voor in pegmatieten, en Lepidoliet vaak wordt aangetroffen in graniet- en pegmatietformaties. Dit sculptuur combineert de natuurlijke schoonheid en unieke energieën van deze twee mineralen, en is zorgvuldig vormgegeven om hun prachtige kleuren en texturen te accentueren.

Disclaimer

Hoewel Toermalijn Roze en Lepidoliet talrijke voordelen kunnen bieden, is het belangrijk om altijd medische hulp te zoeken wanneer dat nodig is. De informatie over deze mineralen is bedoeld ter aanvulling op, en niet ter vervanging van, professioneel medisch advies. Bij gezondheidsklachten is het raadzaam eerst een arts te raadplegen.

Bestel Direct Online

Voeg de Toermalijn Roze in Lepidoliet Sculptuur nr.05 toe aan je collectie en ontdek de harmonieuze en helende energie van deze prachtige combinatie van mineralen. Of je nu op zoek bent naar emotionele ondersteuning, spirituele groei of gewoon een uniek decoratief stuk, dit sculptuur biedt het allemaal. Bestel nu online en laat de schoonheid en kracht van deze mineralen je leven verrijken!

8718561216625
1 Item