Jaspis maligano schijf nr.04
search
  • Jaspis maligano schijf nr.04
  • Jaspis maligano schijf nr.04
  • Jaspis maligano schijf nr.04
  • Jaspis maligano schijf nr.04

Jaspis maligano schijf nr.04

€ 161,05
Inclusief belasting

Grote schijf van Jaspis Maligano. De schijf is 35,5 x 21 x 1 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Jaspis maligano schijf nr.04 kopen

Grote gepolijste schijf van Maligano Jaspis. Deze schijf is 35,5 x 21 x 1 cm en weegt ca. 1,695 kg. De Jaspis is afkomstig uit Indonesië. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van Jaspis Maligano

Een gepolijste schijf van Jaspis Maligano behoudt de essentiële werking van deze steen, maar met een decoratieve en esthetische toevoeging. De werking van Maligano jaspis omvat aardende en stabiliserende eigenschappen. Deze steen kan helpen bij het verbinden met de aarde, wat een gevoel van stabiliteit en veiligheid kan bevorderen. Het staat erom bekend moed, kracht en doorzettingsvermogen te stimuleren, wat nuttig kan zijn tijdens uitdagende tijden. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer dat nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die de gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook te stimuleren medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze schijf helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en aarding die de Jaspis halfedelsteen te bieden heeft? Bestel het stuk dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561205490
1 Item