Sodaliet ruw cut base nr.03
search
  • Sodaliet ruw cut base nr.03
  • Sodaliet ruw cut base nr.03
  • Sodaliet ruw cut base nr.03
  • Sodaliet ruw cut base nr.03

Sodaliet ruw cut base nr.03

€ 49,80
Inclusief belasting

Sodaliet ruw cut base uit Brazilië is 13,5 x 5 x 9 cm en weegt 709 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Sodaliet Ruw Cut Base uit Brazilië

Verrijk je collectie met deze indrukwekkende ruwe Sodaliet met een gesneden basis, afkomstig uit Brazilië. Dit krachtige stuk heeft afmetingen van 13,5 x 5 x 9 cm en weegt 709 gram, ideaal voor zowel esthetische presentatie als energetisch gebruik.

De werking van Sodaliet

Spirituele en Emotionele Eigenschappen

Sodaliet is een edelsteen van kracht en zelfvertrouwen, die ondersteuning biedt in moeilijke situaties en stimuleert om door te gaan, zelfs wanneer het zwaar wordt. Deze steen staat voor waarheid en idealisme, en moedigt je aan trouw te blijven aan jezelf en achter je eigen beslissingen te staan. Het helpt bij het versterken van je eigen kracht, het loslaten van belemmerende denk- en gedragspatronen, en maakt het verwoorden van je gevoelens gemakkelijker. Sodaliet bevordert zelfinzicht en geestelijke helderheid, wat bijdraagt aan een effectievere communicatie en uitdrukking van ideeën.

Fysieke Eigenschappen

Naast de emotionele en mentale voordelen, heeft Sodaliet een kalmerende werking op het lichaam, helpt bij het verlagen van de bloeddruk en ondersteunt de stofwisseling en het immuunsysteem. Het kan ook ontstekingen verminderen, waardoor het nuttig is voor mensen die kampen met chronische aandoeningen.

Historische en Geologische Oorsprong

De naam "sodaliet" is afgeleid van het Latijnse woord "sodalitas," wat "kameraadschap" of "vereniging" betekent, een verwijzing naar het natriumgehalte in het mineraal. Ontdekt en benoemd in 1811 door de Franse mineraloog Jean-Baptiste Louis Rome de Lisle, wordt Sodaliet gewaardeerd om zijn rijke, koningsblauwe kleur en wordt het vaak gebruikt in decoratieve en architecturale toepassingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel Direct Online

Of u nu op zoek bent naar een krachtige tool voor uw spirituele praktijk of een opvallend decoratief element voor uw ruimte, deze Sodaliet ruw cut base uit Brazilië is een uitstekende keuze. Bestel dit prachtige stuk nu en ervaar de transformerende kracht van Sodaliet in uw eigen omgeving.

8718561216571
1 Item