Bergkristal/Calciet geode nr.03
search
  • Bergkristal/Calciet geode nr.03
  • Bergkristal/Calciet geode nr.03
  • Bergkristal/Calciet geode nr.03
  • Bergkristal/Calciet geode nr.03

Bergkristal/Calciet geode nr.03

€ 24,95
Inclusief belasting

Een geode van Bergkristal en Calciet uit Marokko. Dit stuk is 11,5 cm groot en 427 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal / Calciet geode nr.03 kopen

Een prachtige en bijzondere Bergkristal Calciet Geode, rechtstreeks afkomstig uit de mijnen van Marokko. Dit bijzondere exemplaar heeft afmetingen van 11,5 x 7,5 x 5,5 cm en is 427 gram. Je ontvangt exact de steen zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Bergkristal en Calciet

Bergkristal met calciet uit Marokko is een indrukwekkende combinatie die krachtige spirituele voordelen biedt. Bergkristal, ook wel bekend als kwarts, is een heldere en zuivere steen die bekend staat om zijn versterkende en helende eigenschappen. Het is een veelzijdige steen die energie zuivert en versterkt, en het werkt als een krachtige beschermer tegen negatieve invloeden. Bergkristal helpt bij het afstemmen van de energiecentra van het lichaam, waardoor het spirituele bewustzijn wordt verhoogd en een diepere verbinding met het hogere zelf mogelijk wordt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken wanneer dat nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die de gezondheid enorm ten goede kan komen, is het niet bedoeld om wie dan ook te stimuleren medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Bergkristal geode helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zuivering of bewustzijn die de Bergkristal halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Bergkristal / Calciet geode nr.03 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561216281
1 Item