Chalcedoon roze ruw stuk nr.06
search
  • Chalcedoon roze ruw stuk nr.06
  • Chalcedoon roze ruw stuk nr.06
  • Chalcedoon roze ruw stuk nr.06
  • Chalcedoon roze ruw stuk nr.06

Chalcedoon roze ruw stuk nr.06

€ 44,00
Inclusief belasting

Ruwe stuk van de bijzondere roze Chalcedoon uit Marokko, deze is 197 gram en 8,5 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Chalcedoon roze ruw stuk nr.06 kopen 

Bijzondere ruw stuk van de half-edelsteen Chalcedoon roze. Deze steen is 197 gram in gewicht en 8,5 x 5,5 x 4 cm in formaat. De vindplaats van deze Chalcedoon roze is Marokko. Leg hem ter decoratie neer in je slaapkamer en geniet daar van zijn energie. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe Chalcedoon roze 

Een ruwe roze chalcedoon uit Marokko draagt een zachte, maar krachtige spirituele energie, die diep geworteld is in de rijke geologische en culturele geschiedenis van het land. Roze chalcedoon staat bekend om zijn kalmerende en liefdevolle eigenschappen, en biedt veel op het gebied van spirituele groei en emotioneel welzijn. De spirituele werking van een ruwe roze chalcedoon begint met zijn vermogen om innerlijke rust en kalmte te bevorderen. Deze steen helpt bij het loslaten van stress, angst en zorgen, en brengt een diep gevoel van vrede en sereniteit. Dit maakt roze chalcedoon tot een uitstekende steen voor meditatie en mindfulness, omdat het helpt om een kalme en gefocuste geest te behouden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Chalcedoon roze perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de kalmte of hulp bij meditatie die de Chalcedoon roze edelsteen te bieden heeft? Bestel de Chalcedoon roze ruw stuk nr.06 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561215888
1 Item