Prehniet druif gekristalliseerd ruw nr.11
search
  • Prehniet druif gekristalliseerd ruw nr.11
  • Prehniet druif gekristalliseerd ruw nr.11
  • Prehniet druif gekristalliseerd ruw nr.11
  • Prehniet druif gekristalliseerd ruw nr.11

Prehniet druif gekristalliseerd ruw nr.11

€ 65,10
Inclusief belasting

Gekristalliseerd stukje Prehniet in druif-vorm, vindplaats Marokko. Formaten 7,5 cm en 212 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Prehniet druif gekristalliseerd ruw nr.11 kopen

Uniek ruw gekristalliseerd stukje van de half-edelsteen Prehniet van 7,5 x 5,5 x 5 cm en 212 gram. De vindplaats van deze Prehniet is Marokko. Prachtig stukje om je interieur mee te decoreren en zo van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe prehniet

Een ruwe prehniet uit Marokko heeft een diepe spirituele werking die zowel kalmerend als versterkend is, en deze steen wordt vaak geprezen om zijn zachte, helende energie. Prehniet, met zijn zachte groene kleur, staat bekend als een steen van onvoorwaardelijke liefde en heling, en het heeft veel te bieden op spiritueel vlak. De spirituele werking van een ruwe prehniet begint met zijn vermogen om innerlijke rust en vrede te bevorderen. Het kalmeert de geest en helpt bij het loslaten van angst, zorgen en negativiteit. Deze kalmerende energie maakt prehniet tot een uitstekende steen voor meditatie en spirituele oefeningen, omdat het helpt om een diepere staat van ontspanning en concentratie te bereiken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Prehniet steen perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de positiviteit of onvoorwaardelijke liefde die de Prehniet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Prehniet gekristalliseerd nr.11 dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

8718561215291
1 Item