Red Healer sculptuur nr.02
search
  • Red Healer sculptuur nr.02
  • Red Healer sculptuur nr.02
  • Red Healer sculptuur nr.02
  • Red Healer sculptuur nr.02
  • Red Healer sculptuur nr.02

Red Healer sculptuur nr.02

€ 164,00
Inclusief belasting

Geheel gepolijst sculptuur van Red Healer. Het stuk weegt ca. 1,35 kg.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Red Healer sculptuur nr.02 kopen

Glad gepolijst sculptuur van Red Healer afkomstig uit Madagaskar. Het stuk is ca. 12,5 x 9,5 x 6 cm en weegt ca. 1,35 kg. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van Red Healer

Red Healer is een krachtige steen die bekend staat om zijn helende en vitaliserende eigenschappen. Deze steen stimuleert energie en bevordert herstel. Wanneer je deze prachtige Red Healer in je handen houdt, voel je de warmte en de levenskracht die het uitstraalt.

Red Healer staat bekend om zijn vermogen om het basis- en sacraalchakra te activeren en te balanceren. Dit bevordert fysieke vitaliteit en emotioneel evenwicht, evenals een verbeterde aarding en zelfvertrouwen. Red Healer helpt je om je levensdoelen en ambities duidelijk te definiëren en moedigt je aan om actie te ondernemen om deze te bereiken.

Deze steen bevordert ook de moed en helpt bij het overwinnen van angst en stress. Het helpt je om oude patronen en blokkades los te laten, waardoor je ruimte maakt voor positieve veranderingen en nieuwe mogelijkheden. Red Healer uit Madagaskar versterkt zowel de fysieke als emotionele balans en bevordert een gevoel van welzijn en innerlijke rust.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past dit sculptuur perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en balans die de Red Healer te bieden heeft? Bestel de schijf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

 

8718561949912

8718561214966
1 Item