Seleniet ruwe staaf edelsteen hanger
search
  • Seleniet ruwe staaf edelsteen hanger
  • Seleniet ruwe staaf edelsteen hanger
  • Seleniet ruwe staaf edelsteen hanger
  • Seleniet ruwe staaf edelsteen hanger

Seleniet ruwe staaf edelsteen hanger

€ 3,00
Inclusief belasting

Ketting hanger gemaakt van ruwe Seleniet uit Marokko, de hanger is ca. 3 cm lang. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Edelsteenhanger seleniet ruwe staaf kopen

Gave hanger van de half-edelsteen ruwe Seleniet. De hanger is ca. 3 cm lang en de vindplaats van deze Seleniet is Marokko. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Seleniet hanger

Seleniet, ook wel bekend als engelensteen, staat bekend om zijn krachtige spirituele eigenschappen. Een ruwe seleniet hanger kan verschillende positieve effecten hebben op het geestelijke en emotionele welzijn. Seleniet heeft het vermogen om negatieve energieën te zuiveren en te reinigen, wat helpt bij het verwijderen van blokkades in de aura en het energetische lichaam. Deze steen wordt vaak gebruikt om contact te maken met engelen en gidsen, en bevordert spirituele groei, meditatie en het ontvangen van spirituele boodschappen. Daarnaast heeft seleniet een kalmerende werking die stress en angst kan verminderen, en bevordert het innerlijke rust en vrede. Het draagt bij aan het genezingsproces door de energie van het lichaam in balans te brengen en wordt vaak gebruikt in energieheling en reiki. Bovendien kan seleniet helpen om je intuïtie en spirituele inzicht te versterken, wat helderziendheid bevordert en kan helpen bij het ontwikkelen van paranormale vermogens.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Seleniet hanger helemaal bij jouw kledingstijl? Of heb jij behoefte aan de spirituele inzichten of hulp bij meditatie die de Seleniet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Edelsteenhanger Seleniet ruwe staaf dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561195845
56 Items