Agaat bloem schaal nr.09
search
  • Agaat bloem schaal nr.09
  • Agaat bloem schaal nr.09
  • Agaat bloem schaal nr.09
  • Agaat bloem schaal nr.09

Agaat bloem schaal nr.09

€ 27,00
Inclusief belasting

Een werkelijk schitterende agaat bloem schaal, rechtstreeks afkomstig uit Madagaskar. Dit bijzondere stuk weegt 180 gram en heeft afmetingen van 9,5 x 5,5 x 2,5 cm.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Agaat Bloem Schaal nr.09 uit Madagaskar kopen

Een werkelijk schitterende agaat bloem schaal, rechtstreeks afkomstig uit Madagaskar. Dit bijzondere stuk weegt 180 gram en heeft afmetingen van 9,5 x 5,5 x 2,5 cm. Je ontvangt precies de schaal zoals afgebeeld op de foto.

De werking van Agaat

Agaat, een steen die al eeuwenlang wordt gekoesterd om zijn schoonheid en kracht, staat bekend als een steen van harmonie en bescherming. Wanneer je deze agaat bloem schaal in je handen houdt, voel je de zachte, rustgevende energie die deze steen uitstraalt. Agaat is een steen van innerlijke stabiliteit en emotionele balans. Het helpt je om je centrum te vinden en rust te brengen in tijden van chaos en stress.

De prachtige bloemenpatronen in deze agaat schaal zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van troost en inspiratie. Ze herinneren ons aan de natuurlijke schoonheid en de cycli van het leven, en helpen ons om in het moment te blijven en de wereld om ons heen te waarderen. Agaat bevordert zelfacceptatie en zelfvertrouwen, waardoor je de kracht vindt om jezelf te zijn en je pad te volgen met een rustig en gefocust hart.

Daarnaast staat agaat bekend om zijn vermogen om negatieve energieën te neutraliseren en positieve energie aan te trekken. Het biedt bescherming tegen fysieke en emotionele gevaren, en helpt je om je veilig en geborgen te voelen. Agaat uit Madagaskar versterkt ook de geestelijke helderheid en concentratie, waardoor je je beter kunt focussen en productiever kunt zijn in je dagelijkse activiteiten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Word jij ook betoverd door de serene schoonheid van deze Agaat Bloem Schaal? Voel je de rust en harmonie die deze steen in je leven kan brengen? Wacht dan niet langer en bestel deze prachtige agaat bloem schaal nr.09 direct online. Ervaar zelf hoe de kracht van agaat jouw leven kan verrijken en je innerlijke rust kan herstellen.

8718561214997
1 Item