Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.12
search
  • Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.12
  • Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.12
  • Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.12
  • Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.12

Tijgerijzer half gepolijste schijf nr.12

€ 92,50
Inclusief belasting

Ontdek de krachtige uitstraling van Tijgerijzer met deze indrukwekkende half gepolijste schijf van 22 x 12 cm en ca. 0,8 cm dik. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Tijgerijzer Half Gepolijste Schijf nr.12 kopen

Ontdek de krachtige uitstraling van Tijgerijzer met deze indrukwekkende half gepolijste schijf. Dit bijzondere stuk combineert de krachtige energieën van hematiet, jaspis en tijgeroog, waardoor het een prachtige mix van kleuren en texturen toont. Afkomstig uit Amerika, heeft deze schijf een afmeting van 22 x 12 x 0,8 cm. U ontvangt het exacte stuk dat op de foto te zien is.

De werking van Tijgerijzer

Spirituele eigenschappen van Tijgerijzer

Tijgerijzer is een krachtige steen die de eigenschappen van hematiet, rode jaspis en tijgeroog combineert. Het staat bekend om zijn vermogen om energie en vitaliteit te versterken, waardoor het uitstekend geschikt is voor genezing en energiewerk. Deze steen helpt bij het gronden en beschermen, terwijl het tegelijkertijd creativiteit en wilskracht stimuleert. Tijgerijzer wordt vaak gebruikt om zelfvertrouwen te vergroten en moed te bevorderen, wat het ideaal maakt voor uitdagende situaties.

Emotionele eigenschappen van Tijgerijzer

Deze steen is bijzonder effectief in het kalmeren van emoties, het bieden van emotionele stabiliteit en het verminderen van angst. Tijgerijzer kan helpen om emotionele cycli te doorbreken die niet langer nuttig zijn, en ondersteunt het vinden van een emotionele balans. Het is ook nuttig voor mensen die moeite hebben met het nemen van beslissingen, omdat het mentale helderheid en focus verbetert.

Fysieke eigenschappen van Tijgerijzer

Tijgerijzer heeft een positieve invloed op de fysieke gezondheid door het versterken van het bloed en het verbeteren van de functie van het immuunsysteem. Het kan ook helpen bij het herstel van kracht na ziekte of letsel en wordt gezien als een steun bij het bevorderen van een gezond energieniveau door het hele lichaam.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Is deze half gepolijste schijf van Tijgerijzer perfect voor in jouw winkel of jouw interieur of praktijk? Of ben jij op zoek naar de energetische en stabiliserende voordelen die Tijgerijzer biedt? Bestel deze prachtige schijf nu direct online en ervaar zelf de unieke kracht en schoonheid van Tijgerijzer.

8718561209061
1 Item