Bergkristal geode zilverkleur (synth)
search
  • Bergkristal geode zilverkleur (synth)
  • Bergkristal geode zilverkleur (synth)
  • Bergkristal geode zilverkleur (synth)
  • Bergkristal geode zilverkleur (synth)

Bergkristal geode zilverkleur (synth)

€ 17,50
Inclusief belasting

Bergkristal geode van tussen 2,5-5 cm uit Marokko, deze geode is met verneveld met zilverkleuren. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Bergkristal geode zilverkleur (synth) kopen

Leuke zilverkleurige geodes van de half-edelsteen Bergkristal, deze is ca. 2,5 tot 5 cm in formaat, de kleur is eroverheen verneveld. De vindplaats van deze Bergkristal is Oulad Bou Ali, Khourigba, Marokko. LET OP, dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek. De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Bergkristal geode

Een bergkristal geode uit Marokko is ook een krachtig hulpmiddel voor het balanceren en reinigen van je chakra's. Door zijn zuiverende werking kan het je helpen om emotionele blokkades te doorbreken en innerlijke rust en stabiliteit te vinden. Het plaatsen van een bergkristal geode in je huis of werkruimte kan een kalmerend en verhelderend effect hebben, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn en spirituele vervulling. Of je nu op zoek bent naar healing, energetische balans of spirituele verdieping, een bergkristal geode uit Marokko is een prachtige en waardevolle aanvulling op je spirituele praktijk.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze zilverkleurige Bergkristal geode helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de chakrabalans of spirituele vervulling die de Bergkristal halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de Bergkristal geode zilverkleur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561214546
26 Items