Obsidiaan mahonie ruw nr.02
search
  • Obsidiaan mahonie ruw nr.02
  • Obsidiaan mahonie ruw nr.02
  • Obsidiaan mahonie ruw nr.02
  • Obsidiaan mahonie ruw nr.02

Obsidiaan mahonie ruw nr.02

€ 69,80
Inclusief belasting

Prachtig ruw stuk Mahonieobsidiaan uit Amerika. Het stuk is 15 x 8 x 12,5 cm

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Obsidiaan mahonie ruw stuk nr.2 kopen 

Ruw brok van de half-edelsteen Obsidiaan mahonie. Dit stuk is afkomstig uit Amerika. Het stuk is 15 x 8 x 12,5 cm en weegt ca. 1,80 kg.

 Prachtig Obsidiaan mahonie mineraal om bijv. ter decoratie in je werkkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. 

Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van de ruwe Obsidiaan mahonie

Ruwe mahonie obsidiaan heeft diverse mogelijke effecten, zowel fysiek als spiritueel. Deze steen staat bekend om zijn krachtige aardende en beschermende eigenschappen. Mahonie obsidiaan kan je helpen je energieën te verankeren naar de aarde, waardoor je meer gegrond en gecentreerd blijft. Het kan ook een beschermend schild om je heen creëren, waardoor negatieve energieën worden afgevoerd en je aura wordt gereinigd. Daarnaast kan deze steen helpen bij het omzetten van negatieve energieën in positieve, helende energieën. Het ondersteunt bij het loslaten van oude patronen, angsten en blokkades, en bevordert innerlijke groei en transformatie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze ruwe Obsidiaan mahonie perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke groei en het loslaten die de Obsidiaan mahonie edelsteen te bieden heeft? Bestel deze ruwe Obsidiaan mahonie dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561209641
1 Item