Seleniet oplaadsteen rond oranje 8 cm Ohm
search
  • Seleniet oplaadsteen rond oranje 8 cm Ohm
  • Seleniet oplaadsteen rond oranje 8 cm Ohm
  • Seleniet oplaadsteen rond oranje 8 cm Ohm
  • Seleniet oplaadsteen rond oranje 8 cm Ohm

Seleniet oplaadsteen rond oranje 8 cm Ohm

€ 10,50
Inclusief belasting

Ronde oranje seleniet oplaadschijf uit Marokko met een ohm teken erin gegraveerd, ca. 8 cm doorsnede. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Seleniet oplaadsteen rond oranje 8 cm Ohm kopen

Prachtig versierde oranje seleniet oplaadsteen van 8 cm in doorsnede en ca. 1,5 cm hoog. Deze handgemaakte oplaadschijf heeft een gravure van een Ohm teken. De vindplaats van deze seleniet is Marokko. Let op! Dat wat je ontvangt kan afwijken van de foto, elke steen is uniek! De afmetingen zijn bij benadering.

De werking van de Seleniet oranje oplaadsteen

Ruwe oranje seleniet uit Marokko is geliefd om zijn prachtige kleur en zijn sterke spirituele en helende eigenschappen. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om energieën te reinigen en balans te brengen. Oranje seleniet helpt bij het zuiveren van negatieve energie en bevordert een gevoel van vrede en harmonie. Dit maakt het een uitstekende steen voor meditatie en spirituele praktijken, omdat het helpt om een kalme en serene omgeving te creëren. Op emotioneel vlak is oranje seleniet effectief in het loslaten van angst, stress en zorgen. Het bevordert emotionele balans en helpt je om een positieve en optimistische houding te behouden. Deze steen ondersteunt je bij het ontwikkelen van innerlijke rust en emotionele stabiliteit, waardoor je beter in staat bent om met uitdagende situaties om te gaan. Oranje seleniet staat ook bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Het helpt je om je energie te centreren en te verbinden met de aarde, wat zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Dit is vooral nuttig in tijden van emotionele onrust of stress, omdat het je helpt om kalm en gefocust te blijven.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Seleniet oranje helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de emotionele rust of optimistische houding die de Seleniet oranje te bieden heeft? Bestel de Seleniet oranje dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208002
74 Items