Calciet honing trommelstenen 250 gr. (mt3)
search
  • Calciet honing trommelstenen 250 gr. (mt3)

Calciet honing trommelstenen 250 gr. (mt3)

€ 85,25
Inclusief belasting

250 gram van de edelsteen Honingcalciet uit Peru, het formaat is ca. 20-40 mm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet honing trommelstenen 250 gr. kopen

Een zakje met daarin 250 gram knuffelstenen van de half-edelsteen Calciet honing, de maten liggen tussen 2 en 4 cm. De vindplaats van deze Calciet honing is Peru. Gebruik ze in een kristalgrid, draag ze bij je of geef ze cadeau! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek.

De werking van de Calciet honing trommelstenen  

Honingcalciet, bekend om zijn warme, gouden tot amberkleurige tinten, is een populaire variant van calciet die vaak wordt gewaardeerd om zowel zijn esthetische uitstraling als zijn vermeende metafysische eigenschappen. Trommelstenen van honingcalciet uit Peru worden gebruikt in decoratieve, sieraden-, en helende contexten. Honingcalciet wordt geassocieerd met een verhoging van energieniveaus. Het wordt vaak gebruikt om moed, kracht en doorzettingsvermogen te bevorderen, wat het een goede keuze maakt voor situaties waarin extra motivatie of kracht nodig is. Deze steen wordt gezegd de geest te verhelderen, wat helpt bij het nemen van beslissingen en het stimuleren van intellectuele vermogens. Het wordt vaak ingezet om de leerprestaties te verbeteren of om focus en concentratie te vergroten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Calciet honing helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de concentratie of doorzettingsvermogen die de Calciet honing halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de geslepen Calciet honing dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561211873
12 Items