Robijn ruw stuk nr.02
search
  • Robijn ruw stuk nr.02
  • Robijn ruw stuk nr.02
  • Robijn ruw stuk nr.02
  • Robijn ruw stuk nr.02

Robijn ruw stuk nr.02

€ 14,00
Inclusief belasting

Ruw brokje van Robijn uit Tanzania, deze is 110 gram en 6,5 cm groot.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Robijn ruw stuk nr.2 kopen

Klein brokje van de edelsteen Robijn van 6,5 x 4,5 x 2 cm en 110 gram. De vindplaats van deze Robijn is Tanzania. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of studeerkamer. Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van ruwe Robijn

Ruwe robijn uit Tanzania is een krachtige edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn dieprode kleur en zijn diverse metafysische eigenschappen. Robijn wordt geacht de kwaliteiten van leiderschap en verhoogd zelfvertrouwen te bevorderen. Het moedigt moed aan en helpt bij het nemen van beslissingen, vooral die welke betrekking hebben op interactie met anderen. Traditioneel wordt robijn beschouwd als een steen van overvloed en succes in zakelijke ondernemingen. Het kan welvaart aantrekken en ondersteunen bij het behoud van rijkdom. Robijn kan diepe emotionele heling bevorderen door ondersteuning te bieden tijdens tijden van emotionele onrust. Het helpt bij het transformeren van verdriet of pijn in positieve emotionele energie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Robijn perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de welvaart of emotionele rust die de Robijn edelsteen te bieden heeft? Bestel dit Robijn brokje dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210616
1 Item