Amethist punt top gepolijst nr.08
search
  • Amethist punt top gepolijst nr.08
  • Amethist punt top gepolijst nr.08
  • Amethist punt top gepolijst nr.08
  • Amethist punt top gepolijst nr.08

Amethist punt top gepolijst nr.08

€ 227,00
Inclusief belasting

Edelsteen punt van Amethist uit Bolivia, hij is 1,804 kilo en 14,5 cm hoog. Enkel de punt is gepolijst.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist punt top gepolijst nr.08 kopen

Amethist met een gepolijste punt van 14,5 x 13 x 7,5 cm en 1804 gram. De vindplaats van deze Amethist is Bolivia. Geniet van deze fijne energie in je woonkamer of praktijkruimte. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van gepolijste Amethist 

Amethist uit Bolivia staat bekend om zijn diepe paarse kleur en wordt gewaardeerd vanwege zijn energetische eigenschappen. Amethist wordt vaak geassocieerd met het versterken van de spirituele verbinding en het bevorderen van spirituele groei. Het kan helpen bij meditatie, het openen van het derde oog chakra en het vergroten van het bewustzijn van hogere spirituele dimensies. Net als andere vormen van amethist wordt amethist uit Bolivia beschouwd als een krachtige beschermende steen. Het kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en psychische aanvallen, en het creëren van een beschermende barrière rond de drager. Amethist staat bekend om zijn kalmerende energie en wordt vaak gebruikt om emotioneel evenwicht te bevorderen. Het kan helpen bij het verlichten van gevoelens van angst, stress en spanning, en het stimuleren van een gevoel van innerlijke rust en kalmte.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit schitterende Amethist stuk perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming of het emotionele evenwicht die de Amethist te bieden heeft? Bestel de top gepolijste Amethist direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561210685
1 Item