Amethist roze schijf gepolijst op voet nr.20
search
  • Amethist roze schijf gepolijst op voet nr.20
  • Amethist roze schijf gepolijst op voet nr.20
  • Amethist roze schijf gepolijst op voet nr.20
  • Amethist roze schijf gepolijst op voet nr.20

Amethist roze schijf gepolijst op voet nr.20

€ 254,25
Inclusief belasting

Unieke schijf van roze Amethist op voet uit Argentinië, 23,5 cm hoog en 745 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Amethist roze schijf gepolijst op voet nr.20 kopen 

Bijzondere roze Amethist schijf, gemaakt op een voet zodat je hem in je interieur kan zetten. Deze prachtige edelsteen is 745 gram en is 23,5 x 10 x 3,5 cm. De vindplaats van deze Amethist is Argentinië. Prachtig Amethist mineraal om bijvoorbeeld mee te mediteren of om gewoon naar te kijken en van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van de roze Amethist schijf 

Roze amethist uit Argentinië heeft een unieke en verfijnde werking die zowel fysiek als spiritueel kan zijn. Roze amethist staat bekend om zijn vermogen om liefdevolle energieën te bevorderen. Het kan helpen bij het openen en activeren van het hartchakra, waardoor liefde, compassie en mededogen worden gestimuleerd. Dit kan leiden tot diepere en meer vervullende relaties, zowel met jezelf als met anderen. Deze steen kan helpen bij het helen van emotionele wonden en het verzachten van verdriet, angst en stress. Het kan een kalmerende en troostende energie bieden die helpt bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van innerlijke vrede en welzijn. Roze amethist moedigt zelfliefde, zelfacceptatie en zelfzorg aan. Het kan helpen bij het versterken van zelfvertrouwen en het bevorderen van een positieve zelfbeeld, waardoor je in staat bent om jezelf met meer vriendelijkheid en mededogen te benaderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Amethist schijf perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de verzachting en zelfzorg die de roze Amethist edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Amethist roze dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561204615
1 Item