Calciet honing edelsteen obelisk nr.12
search
  • Calciet honing edelsteen obelisk nr.12
  • Calciet honing edelsteen obelisk nr.12
  • Calciet honing edelsteen obelisk nr.12
  • Calciet honing edelsteen obelisk nr.12

Calciet honing edelsteen obelisk nr.12

€ 30,80
Inclusief belasting

Een obelisk van honingcalciet uit Afghanistan. Deze punt is 11 cm groot en 171 gram.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Calciet honing obelisk nr.12 kopen 

Prachtige obelisk van de half-edelsteen honingcalciet. Dit stuk is 11 x 3 x 3 cm en 171 gram. De vindplaats van deze Calciet is Afghanistan. Zet dit Calciet mineraal ter decoratie in je woonkamer of praktijkruimte en geniet daar van zijn energie! Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van het Calciet honing obelisk 

Een obelisk van honingcalciet heeft een krachtige spirituele betekenis en kan verschillende aspecten van spirituele welzijn en groei bevorderen. De energie van honingcalciet kan het zelfvertrouwen vergroten en zelfacceptatie verhogen door negatieve zelfbeoordelingen en twijfels te transformeren in zelfliefde en zelfwaardering. Een obelisk van honingcalciet kan dienen als een sterk hulpmiddel voor het verbeteren van zelfvertrouwen en het loslaten van beperkende overtuigingen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Passen deze Calciet honing obelisk helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de transformatie en het zelfvertrouwen die de Calciet honing edelsteen te bieden hebben? Bestel de obelisk Calciet honing dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207463
1 Item