Opaliet reiki stenen set (synth)
search
  • Opaliet reiki stenen set (synth)
  • Opaliet reiki stenen set (synth)
  • Opaliet reiki stenen set (synth)
  • Opaliet reiki stenen set (synth)
  • Opaliet reiki stenen set (synth)
  • Opaliet reiki stenen set (synth)
  • Opaliet reiki stenen set (synth)

Opaliet reiki stenen set (synth)

€ 72,50
Inclusief belasting

Reiki stenen set van de half-edelsteen Opaliet (synthetisch), de 4 stenen zijn ca. 6 cm lang. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Reiki stenen set Opaliet (synth) kopen

4-delige reiki stenen set van Opaliet, de symbolen zijn Cho-Ku-Rei, Sei-He-Ki, Dai-Koo-Myo en Hon-Sha-Ze-Shon-Nen. De stenen zijn ca. 6x4 cm en deze set van Opaliet wordt gemaakt in China. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek. Opaliet is een door mensen gemaakte steen.

De werking van de Opaliet reiki set

Een Reiki stenenset van opaliet bestaat uit stenen die worden gebruikt tijdens Reiki-behandelingen om helende energie te kanaliseren en emotioneel welzijn te bevorderen. Opaliet, ook bekend als synthetische opaal of opaline, is een kunstmatig vervaardigd materiaal dat de uitstraling van opaal heeft. Hier is een uitleg van de verschillende aspecten van een Reiki stenenset van opaliet:

Opaliet stenen: Deze stenen hebben een zachte, glanzende uitstraling met een doorschijnend wit of lichtblauw uiterlijk. Opaliet wordt geassocieerd met rust, vrede en emotionele balans. Tijdens een Reiki-sessie worden de opalietstenen gebruikt om helende energie te kanaliseren en blokkades in het energetische systeem op te heffen.

Emotionele heling: Opaliet staat bekend om zijn vermogen om emotionele spanningen te verlichten en innerlijke rust te bevorderen. Het gebruik van opalietstenen tijdens een Reiki-behandeling kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties, het bevorderen van zelfacceptatie en het versterken van het gevoel van welzijn en geluk.

Spirituele groei: Opaliet wordt ook geassocieerd met spirituele groei en intuïtie. Tijdens een Reiki-sessie kan het gebruik van opalietstenen helpen bij het versterken van de verbinding met hogere spirituele energieën, het bevorderen van helderziendheid en het openen van het derde oog-chakra voor diepere inzichten en bewustzijn.

Zuivering en balans: Opaliet wordt vaak gebruikt om de chakra's te zuiveren en in balans te brengen. Het gebruik van opalietstenen tijdens een Reiki-behandeling kan helpen bij het herstellen van de energiebalans in het lichaam en het bevorderen van een gevoel van algeheel welzijn en harmonie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Reiki set Opaliet helemaal bij jouw hobby of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de innerlijke rust en helende energie die de Opaliet edelsteen te bieden hebben? Bestel de Opaliet reiki set dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561009371
5 Items