Sodaliet Brazilië 250 gr. ruwe brokjes
search
  • Sodaliet Brazilië 250 gr. ruwe brokjes
  • Sodaliet Brazilië 250 gr. ruwe brokjes
  • Sodaliet Brazilië 250 gr. ruwe brokjes

Sodaliet Brazilië 250 gr. ruwe brokjes

€ 7,85
Inclusief belasting

250 gram ruwe brokjes van Sodaliet uit Brazilië. De Sodaliet brokjes zijn ca. 3-5 cm groot. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sodaliet Brazilië 250 gr. ruwe brokjes kopen

250 gram ruwe brokjes van de half-edelsteen Sodaliet. Deze ruwe stenen zijn ca. 3 tot 5 cm groot. De vindplaats van deze Sodaliet is Brazilië. Leg ze neer op een relevante plek en geniet van hun energie! Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de Sodaliet ruwe brokjes

Ruwe sodaliet uit Brazilië heeft diverse eigenschappen en werkingen die gunstig kunnen zijn voor zowel spiritueel als fysiek welzijn. Sodaliet staat bekend om zijn vermogen om emotionele balans te bevorderen. Het helpt bij het kalmeren van emoties en het verminderen van stress en angst. Het stimuleert ook gevoelens van innerlijke rust en kalmte. Deze steen wordt geassocieerd met het keelchakra en kan helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden en expressie. Het moedigt aan tot openheid, eerlijkheid en assertiviteit bij het uiten van gedachten en gevoelens. Sodaliet kan helpen bij het bevorderen van zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Het moedigt aan tot zelfexpressie en helpt bij het overwinnen van negatieve zelfkritiek en zelftwijfel.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe Sodaliet brokjes perfect bij jouw project of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de zelfacceptatie en assertiviteit die de Sodaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de Sodaliet brokjes dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561208149
16 Items