Agaat grijs trommelstenen 500 gr. (mt3)
search
  • Agaat grijs trommelstenen 500 gr. (mt3)
  • Agaat grijs trommelstenen 500 gr. (mt3)
  • Agaat grijs trommelstenen 500 gr. (mt3)
  • Agaat grijs trommelstenen 500 gr. (mt3)

Agaat grijs trommelstenen 500 gr. (mt3)

€ 26,00
Inclusief belasting

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen grijze Agaat uit Brazilië. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 500 gram trommelstenen Agaat grijs kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen in grijze Agaat, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Agaat is Brazilië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Agaat grijs

Grijze agaat trommelstenen hebben verschillende spirituele eigenschappen volgens sommige mensen die geloven in de kracht van kristallen. Grijze agaat wordt vaak geassocieerd met het herstellen van balans, zowel fysiek als emotioneel. Het kan helpen bij het harmoniseren van de energiestromen in het lichaam en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en stabiliteit. Net als andere agaatsoorten wordt ook grijze agaat gezien als een beschermende steen die negatieve energieën afweert. Het kan dienen als een schild tegen schadelijke invloeden van buitenaf en een gevoel van veiligheid bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Agaat grijs trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en aarding die de Agaat grijs edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Agaat grijs dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207715
6 Items