Barnsteen blauw trommelstenen 10 gr- -mt3-
search
  • Barnsteen blauw trommelstenen 10 gr- -mt3-
  • Barnsteen blauw trommelstenen 10 gr- -mt3-

Barnsteen blauw trommelstenen 10 gr. (mt3)

€ 26,65
Inclusief belasting

10 gram trommelstenen van de half-edelsteen blauwe Barnsteen uit Indonesië. Formaat ca. 2-4 cm, 2-3 stuks. 

Aantal

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 10 gram trommelstenen blauwe Barnsteen kopen

Een zakje met 10 gram knuffelstenen in blauwe Barnsteen, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze blauwe Barnsteen is Indonesië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek. In UV-licht zie je de mooie blauwe kleur van deze steen.

De werking van de trommelstenen blauwe Barnsteen

Blauwe barnsteen, ook bekend als blauwe amber, is een zeldzame en prachtige variant van barnsteen met unieke helende eigenschappen en energetische werkingen. Blauwe barnsteen versterkt de intuïtie en helpt bij het vertrouwen op innerlijke begeleiding en wijsheid. Het stimuleert helderziendheid en helder weten, waardoor je gemakkelijker beslissingen kunt nemen. Deze steen bevordert algemeen welzijn en vitaliteit, zowel fysiek als emotioneel. Het helpt bij het herstellen van evenwicht en harmonie in het lichaam en de geest, waardoor je je gezonder en gelukkiger voelt. Blauwe barnsteen kan creativiteit en inspiratie stimuleren door het openen van het creatieve centrum in de geest. Het helpt bij het vinden van nieuwe ideeën en het uitdrukken van je creatieve potentieel.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze blauwe Barnsteen trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de creativiteit en vitaliteit die de blauwe Barnsteen edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste blauwe Barnsteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561207159
8 Items

Datasheet

Edelsteen
Barnsteen
Gewicht
0
01
Kleur
Bruin
Herkomst
Indonesië
Omschrijving
2-3 stuks.
10 gram trommelstenen van de half-edelsteen blauwe Barnsteen uit Indonesië. Formaat ca. 2-4 cm