Agaat vuur trommelstenen 100 gr- -mt3-
search
  • Agaat vuur trommelstenen 100 gr- -mt3-

Agaat vuur trommelstenen 100 gr. (mt3)

€ 31,90
Inclusief belasting

100 gram trommelstenen van de half-edelsteen Vuuragaat uit Brazilië. Formaat ca. 2-4 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De 100 gram trommelstenen Agaat vuur kopen

Een zakje met 100 gram knuffelstenen in Agaat vuur, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. De vindplaats van deze Agaat vuur is Brazilië. Draag ze bij je, gebruik ze in een kristal grid of bij een meditatie en geniet zo van de energie. Let op, de stenen die je ontvangt kunnen afwijken van de foto in kleur en/of vorm, iedere steen is uniek.

De werking van de trommelstenen Agaat vuur 

Vuuragaat, een prachtige variëteit van agaat met levendige rode, oranje en bruine tinten, staat bekend om zijn krachtige energetische werking en helende eigenschappen. Vuuragaat staat bekend om zijn vermogen om vitaliteit en energie te verhogen. Het geeft een gevoel van kracht en stimuleert fysieke en mentale activiteit, waardoor vermoeidheid wordt verminderd. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om moed en doorzettingsvermogen te versterken. Het helpt je angsten te overwinnen en moeilijkheden te doorstaan, waardoor je gemotiveerd blijft om je doelen na te streven. Vuuragaat stimuleert creativiteit en helpt bij het vinden van nieuwe ideeën en oplossingen. Het moedigt expressie aan en helpt bij het ontwikkelen van artistieke vaardigheden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Agaat vuur trommelstenen helemaal bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het doorzettingsvermogen en de energie die de Agaat vuur edelstenen te bieden hebben? Bestel de gepolijste Agaat vuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561037596
2 Items

Datasheet

Edelsteen
Agaat
Gewicht
0
1
Kleur
Oranje
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
100 gram trommelstenen van de half-edelsteen Vuuragaat uit Brazilië. Formaat ca. 2-4 cm.