Sodaliet schijf half gepolijst nr-01
search
  • Sodaliet schijf half gepolijst nr-01
  • Sodaliet schijf half gepolijst nr-01
  • Sodaliet schijf half gepolijst nr-01
  • Sodaliet schijf half gepolijst nr-01

Sodaliet schijf half gepolijst nr.01

€ 64,10
Inclusief belasting

Een schijf van Sodaliet met ruw zijden uit Brazilië. Deze plak is 850 gram en 14,5 cm. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Sodaliet half gepolijste schijf nr.1 kopen 

Deze schijf heeft prachtige kleuren, deze Sodaliet plak is gepolijst aan beide kanten maar de zijkanten zijn nog ruw. Dit stuk is 14,5 x 14 x 2 cm en 850 gram. De vindplaats van deze Sodaliet is Brazilië. Prachtig Sodaliet mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer zetten om daar van de energie te genieten of om een meditatie mee te doen. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de half gepolijst Sodaliet 

Een sodaliet schijf uit Brazilië heeft diverse spirituele eigenschappen die kunnen bijdragen aan innerlijke rust, communicatie en intuïtie. Sodaliet staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Een sodaliet schijf kan een gevoel van innerlijke rust en kalmte bevorderen, waardoor je gemakkelijker kunt ontspannen en je geest tot rust kunt brengen. Sodaliet wordt geassocieerd met het keelchakra en wordt vaak gebruikt om communicatie te verbeteren. Het kan helpen bij het uiten van je gedachten en gevoelens op een duidelijke en evenwichtige manier, zowel verbaal als non-verbaal. Het kan ook helpen bij het luisteren naar anderen en het begrijpen van hun standpunten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze half gepolijste Sodaliet perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan het uiten van gedachten en gevoelens die de Sodaliet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Sodaliet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561206985
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Sodaliet
Gewicht
0
850
Kleur
Blauw / wit
Herkomst
Brazilië
Omschrijving
5 cm.
Een schijf van Sodaliet met ruw zijden uit Brazilië. Deze plak is 850 gram en 14