Opaal ruw Oregon nr-03
search
  • Opaal ruw Oregon nr-03
  • Opaal ruw Oregon nr-03
  • Opaal ruw Oregon nr-03
  • Opaal ruw Oregon nr-03

Opaal ruw Oregon nr.03

€ 154,00
Inclusief belasting

Ruw stukje van de half-edelsteen Opaal uit Oregon Amerika. Deze Opaal is 7,5 cm en 116 gram. 

Aantal
Laatste items in voorraad

  Veilig Winkelen (SSL)

Bij ons kunt u veilig online winkelen!

  Snelle Levering

voor 16:00 uur besteld morgen in huis

De Opaal Oregon nr.3 kopen 

Prachtige ruwe wit/gele Opaal. Dit Opaal mineraal is ca. 7,5 x 4,5 x 5 cm en 116 gram. De vindplaats van deze Opaal is Oregon in Amerika. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de ruwe Opaal

Opaal wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van emotioneel evenwicht en het verminderen van stress en angst. Het kan helpen om gevoelens van onzekerheid en nervositeit te kalmeren, waardoor innerlijke rust ontstaat. Veel mensen geloven dat opaal de creativiteit kan stimuleren en inspiratie kan bieden. Het kan worden gebruikt door kunstenaars, schrijvers en andere creatieve individuen om hun artistieke expressie te versterken. Op een spiritueel niveau wordt opaal soms gezien als een steen die spirituele groei en bewustwording bevordert. Het kan helpen bij het openen van het derde oog chakra en het versterken van intuïtie en spirituele inzichten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze ruwe Opaal perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de expressie en innerlijke rust die de Opaal edelsteen te bieden heeft? Bestel deze ruwe Opaal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

8718561203717
1 Item

Datasheet

Edelsteen
Opaal
Gewicht
0
25
Kleur
Geel / wit
Herkomst
Amerika
Omschrijving
5 cm en 116 gram.
Ruw stukje van de half-edelsteen Opaal uit Oregon Amerika. Deze Opaal is 7